Home » Авторски страници

Съвместна българо-гръцка инициатива за деца, лишени от родителски грижи

2016.09.15 Няма коментари
Spread the love

Екипът на Генералното консулство на Р. България в Солун ще участва в съвместна инициатива за деца, лишени от родителски грижи, съобщи пресцентърът на българското Външно министерство.

DSC00346

Български и гръцки деца, лишени от родителски грижи, ще се срещнат на 17 септември 2016 г. в близост до ГКПП „Кулата-Промахон“ на гръцка територия. Срещата е по инициатива на Регион Централна Македония (Гърция) и на Генералното консулство на Р. България в Солун.

В програмата (с начален час 11.00 ч. местно време) са предвидени спортни прояви като конна езда, стрелба с лък, бадминтон и др. Участие ще вземат общо около 100 деца , около 50 деца от България и около 50 деца от Гърция.

Инициативата се осъществява със съдействието от българска страна на Министерство на труда и социалната политика и на Областна администрация – Благоевград.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.