Home » българи зад граница, Избрано

Анкета сред българите в САЩ

2016.09.09 Няма коментари
Spread the love

Здравейте! В момента работя по проект към Университета в Дрезден (Германия), изследващ поведението на българите в САЩ. Основният въпрос, на който бих искала да отговоря, е, дали фактът, че живеем трайно извън пределите на България, влияе на начина, по който общуваме.

Untitled11

В рамките на този проект съставих анкета и ще съм Ви много благодарна, ако отделите време (около 30 минути) и я попълните. Всичко е напълно анонимно, т.е. самата анкета съдържа въпроси за семейното положение, пол и т.н., но не и за лични имена или контакт. Това е адресът: http://www.q-set.de/q-set.php?sCode=HMESMREUSDCN.

Untitled2

За мен е много важно да намеря достатъчно участници, за да може и резултатите да са възможно най-обективни, така че всяка попълнена анкета е огромна помощ!

Untitled3

Предварително Ви благодаря и, ако имате въпроси и коментари, ще се радвам да им отговоря!

Сърдечни поздрави,

Десислава Златанова,

[email protected]

.

Източник: BulgariansinDetroit.com

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.