Home » Авторски страници

Дано майките успеят там, където управниците се провалиха

2016.07.26 Няма коментари
Spread the love

„…свещеник Жак Амел е убит, съобщи Le Figaro. Терористите са му прерязали гърлото. Докато режели гърлото на 86-годишният мъж, похитителите крещяли: „ДАЕШ“ (арабското наименование на „Ислямска държава“), твърди telegraph.co.uk. Свещенникът е ръкоположен още през 1958 г. Втори заложник е тежко ранен. Според френски медии, той е „между живота и смъртта“. В църквата е имало 5 души. Сред заложниците са били свещеник, две монахини и двама посетители на храма. Монахиня е избягала и е подала сигнал в полицията.“

Из информация на в. „Сега“

Убитият френски свещеник Жак Амел. Снимка: в. "Сега"

Убитият френски свещеник Жак Амел. Снимка: в. „Сега“

Извънредното положение във Франция не помогна на 86-годишния свещеник и той бе брутално убит, както и другите жертви от Ница, Париж и т.н.

Колкото и да ограничават нашите права, правителствата в Европа изпуснаха духа от бутилката.

Излишно е да се търси вина откъде е влязъл някой член на ИДИЛ, въобще влязъл ли е или са си го отгледали в Европа.

Един приятел предлага да се въоражаваме и да ходим с пищови навсякъде.

Да, може би ще се чувстваме малко по-уверени, но не и защитени. Къде ще се взриви поредното камикадзе и кого ще убие заедно със себе си, никой не знае.

Ако има някой свят и авторитетен за мюсюлманите човек, какъвто при нас е папата и съответно патриархът, то нека този човек излезе и направи обръщение към тези фанатици, че извършват грях, а не подвиг.

Да убиваш невинни хора, въобще да убиваш в името на каквото и да е, е възможно най-големия грях, който можеш да извършиш.

Като майка зная какво е да носиш дете в себе си, какво е да родиш човек, да го отгледаш, възпиташ от едно парче месо.

Тези фанатици имат майки, защо те не им обяснят как биха се чувствали, ако някой заколи детето им?!

Грях, престъпление, каквото и да го наречеш, отнемането на човешки живот е необяснимо, непростимо и неоправдано с нищо на този свят!

Управленците ни се провалиха!

Дано майките да успеят там, дано има на този свят човек, който за мюсюлманите е достатъчно авторитетен и да излезе и им каже колко грешат, когато в името на Аллах* отнемат живот.

Дар Божи е животът и само Бог може да го отнеме, когато ти дойде времето, а не политика, не злоба, не завист, не вяра, не и обещание за 40 девици.

Някой трябва да изкрещи СТИГА!

 

Стела Николова

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

*Бел.ред.: Аллах е арабската дума за Бог, единственият Творец и Създател на всичко видимо и невидимо. Защото разбира се думите, с които вярващите наричат Създателя на живота на различните световни езици, са различни. Както и представите за Него. Според трите световни монотеистични религии Той е един. И няма как да бъде един за евреите, втори за християните, трети за мюсюлманите, защото не може хем да е Един, хем да не е Един за всички, каквито и да са ограничените човешки представи, и каквито и жестоки спекулации в Негово име да са правени и да се правят.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.