Home » Авторски страници

YouLocal – българско мобилно приложение на годината

2016.06.27 Няма коментари
Spread the love

4

YouLocal беше избрано за мобилно приложение на годината на Bulgarian Game Awards. Номинирани в категорията бяха още приложенията Dоglar, Intugame VR, Lima, Towing, но гласът на публиката отреди първото място на YouLocal.

3

YouLocal е иновативно мобилно приложение, дело на български екип. Това е друг, революционен начин за социално общуване, който помага на хората да се върнат в реалния свят. „Светът никога не е бил толкова малък, но сме по-самотни от всякога. Ей, горе главата! Вече може да се чувстваш местен навсякъде“ – както се казва в клипа по-долу, представяш приложението. С YouLocal се откриват интересни хора и неща за правене на конкретното място, където човек се намира, в района, където живее, или където е заминал. Приложението e напълно безплатно и може да се свали от App Store и Google Play.

Наградата на екипа, създал приложението, бе връчена от Атанас Райков, генерален директор на Viber за Централна и Източна Европа. При получаване на приза Ясен Дамянов от екипа на YouLocal  благодари на всички, подкрепили социалната революция на YouLocal, и сподели, че се работи по следващия етап – изнасяне на идеята на световната сцена.

5

Награждаването се състоя на 25 юни т.г., на красиво двучасово шоу в амфитеатралната зала на Sofia Ring Mall. Бяха раздадени 23 български и международни награди. Сред победителите бяха още Gameloft, Until Dawn и много други, а Грег Хоусън от Supermassive Games пристигна лично в българската столица, за да приеме наградата си.

Повече информация за YouLocal –  тук

.

Ясен Дамянов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.