Home » Jokes, Авторски страници

Гоце, Румен, Боко и невъзможната любов

2016.05.23 Няма коментари
Spread the love
Снимка: ivo.bg

Снимка: ivo.bg

Ромео вече не е същият. И Жулиета е някаква друга, неприличаща на себе си. Гоце Първанов и Румбата Петков напуснаха любимия си Бойко Борисов. Ох, каква драма, каква мъка. Кой кого прелъсти така и не стана ясно, а още по-мътни останаха причините за развода. Семейното огнище изстина неочаквано и непонятно. Любовният извор ли пресъхна? Битовизми ли посипаха сърцата на младите влюбени? Полови смущения ли се появиха в иначе тъй страстните взаимоотношения? А каква красива любовна история беше, помните ли? През какви жертви, през какви трудности трябваше да преминат младите, за да се съберат.

Още когато Гоце беше президент, а Румен – министър на вътрешните работи, някакви подли американци нападнаха Боко и се опитаха да хвърлят сянка върху девствеността му. В списанието „Интернешънъл куотърли” написаха, че Борисов бил мутра, бандит, разбойник… Обаче Гоце и Румен скочиха, разкъсаха ризите си, изпъчиха гърди по вестници и телевизии, и защитиха честта на любимия си. Не било вярно, че изгората им е мърсувала преди сватбата. Клеветят го мръсниците презокеански.

Нежната неистовост, с която Гоце и Румен бранеха любимия си, предизвика вълни от трепети у мало и голямо. Около лагерните огньове пионерчета редяха стихове, а по селските мегдани бабите плетяха песни за необикновената любовна приказка.

Мина се, не мина време, и животът ни поднесе нещо, което дори по книгите и филмите го няма. В името на любовта Гоце и Румен сториха немислимото. Изоставиха своята 120-годишна Българска Социалистическа Партия, партията-майка, партията, която им беше дала всичко! Шок и ужас! Облещените очи на невярващите им другари ридаеха. Как така? Как е възможно? Как можеш да се отнесеш по този начин със семейството си, с най-близките си? Даа… Любовта не знае граници, не признава никакви правила. Скъсали своята социалистическа пъпна връв, вече нищо не стоеше между Гоце, Румен и Бойко. Още повече, че и тримата са отрочета на баш-партията, баш-майка на всички съвременни бг любовници – БКП (българска комунистическа партия). Комунистите Гоце, Румен и Бойко сякаш вървят по различни пътеки, които обаче ги отвеждат всеки път до общото ложе. Превратностите на съдбата буквално спират дъха на почитателите на любовни романи.

Гоце и Румен се преобличат като социалисти. Стават любимци на Кремъл и яростни проводници на Путинските разбирания за любов в България. Големият руски шлем: „Южен поток”, „Белене”, „Бургас-Александруполис” позволява източването на милиарди левове от държавната хазна. Първанов и Петков са щастливи, старанието им е оценено, те са №1 в очите на Москва. В онези години руският проект Волен Сидеров, Валери Симеонов, СКАТ и АТАКА все още прохожда и е в стадий „какавида”. В съседната стая комунистът Борисов се превръща в Гербаджия. Пред него стои тежката задача някак си да убеди европейската публика, че сърцето му е свободно. Хем е преизпълнено от любовни трепети между него и назначения за руски генерал-губернатор на България, шеф на „Лукойл“ Валентин Златев, хем се кълне във вечна вярност на САЩ и ЕС. В и без това сложните и усукани Бокови чувства по едно време нахълтва и Волен, който публично заявява, че е лудо влюбен и безрезервно ще крепи Боко. И то, след като преди това го е плювал и храчел до насита. Ама така е то в любовта. Омразата се превръща в любов и любовта – в ненавист. Това сме го виждали.

Неразбираем остава разводът по взаимно съгласие между Гоце, Румен и Боко. Какво излиза? Излиза, че е било брак по сметка, така ли? Как може почти две години да мачкат заедно чаршафите и след това без да посочат никаква конкретна причина, да се разделят? ГЕРБ и АБВ, Боко, Гоце и Румен. Любов ли е това или какво? Възможно ли е да си влюбен на едно място, на друго да обичаш, а да се сношаваш на 5-то, 6-то и 7-мо… Това вече не е любовен триъгълник, не е и осмоъгълник. А като се сетя и за това как Янето Янев щеше да уволнява Корупцията, а после тя, Корупцията, го назначи за свой съветник – картинката заприличва на оргия.

Ееех, мъка, мъка… къде остана чистата любов?

 

Ивайло Зартов,

16 май 2016 г.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.