Home » Е-Списание

Завърна се късно синът у дома… – видео на Даниел Богдански

2016.03.03 Няма коментари
Spread the love

Dimanov003

“ЗАВРЪЩАНЕ” – една история за невъзможната целувка, за любовта на другия край на света, за невъзможната прегръдка, за чакащата майка и умиращия баща. За българското, националното и за смисъла на живота.

Какъв е смисълът? Пари, кариера? Не, смисълът се крие в малките неща, в онези сакрални моменти със семейството край селския огън. В изгрева и залеза от Черно море – за ръка с нея, любимата. Смисълът е в това да бъдем заедно, до близките си в трудните моменти и да им показваме колко много ги обичаме. Всичко друго е прах в очите ни. Защото и най-скъпата кола да притежаваш, и най-хубавата къща да е твоя, няма ли с кого да споделиш моментите – нямаш нищо. По-често трябва да си припомняме, че животът е кратък, той изгаря като една клечка кибрит. Смисълът на нашето съществуване е да горим с най-яркия пламък – тук и сега. Да живее БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ !

Идеята за този филм е моя и аз изпълнявам ролята на оператор, монтажист и режисьор в него. Сърдечно благодаря на автора на стихотворението – Божидар Коцев, че го предостави и на актьора Янко Лозанов, че безвъзмездно го озвучи.

Даниел Богдански

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.