Home » Избрано

Заплаха за убийство на Борисов в писмо до МС

2016.02.22 Няма коментари
Spread the love
Според някои медии ("24 часа") това е снимката, която е била получена в МС

Според някои медии (“24 часа”) това е снимката, която е била получена в МС

В Министерския съвет е получен анонимен плик, в който е имало снимка на премиера Бойко Борисов, куршум и заплашителни послания. По моята тема, нито ми е за първи, нито ми е за последен път. Няма да я коментирам и ви призовавам да не обръщате внимание, защото ни най-малко не ми е приятно това да се коментира. Това коментира премиерът Бойко Борисов малко по-късно в отговор на въпрос за заплахата, която е получил в анонимното писмо.

Борисов подчерта, че ни най-малко е притеснен. „Като събереш близо 3 млрд. повече от контрабандистите, това са нарушени интереси и в цигарите, и в алкохола, захарта, месата. Като спреш поръчки, като всеки ден някой уволняваш – като днес в Агенцията за бежанците. Всеки трябва да си поеме кръста”, каза той.

Започнала е проверка на заплахата в сградата на МС. Разпитани са служители, за да се установи пътят на писмото. За момента от спецслужбите не дават повече информация. /БГНЕС/

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.