Home » Авторски страници

Политическа чалга безкрай

2016.02.09 Няма коментари
Spread the love

Следващият за “опраскване” е Митов

бор

Онова чудо, което за малко не влезе в затвора – Мирослав Найденов, който ревеше на премиера на записа в Банкя, се изказал, че ако външният министър бил на ГЕРБ, “мисия Лондон” нямало да има.

“Външният министър Даниел Митов и посланикът ни в Лондон Константин Димитров носят вината за случая в Лондон. Това смята бившият министър на земеделието Мирослав Найденов. От събота той е председател на Съюза за стопанска инициатива.

Миналата седмица, при визитата си в Лондон, премиерът Борисов беше поставен в неловка ситуация. Този скандал е пробив в организацията, за който вина носят външният министър и посланикът, каза пред журналисти Найденов, цитиран от БТА.

Ако външният министър беше от ГЕРБ, това нямаше да се случи, подчерта Найденов. Това мероприятие беше ресорно – като министър на земеделието съм правил много срещи, но никога не съм допускал премиерът да изпада в подобна ситуация, каза Найденов.”

Едно не мога да отрека на ГЕРБ, там няма нито един, нито бивш, нито настоящ, който да има достойнство и мнение, различно от премиерското.

лукарски1

Лукарски (мегаум) прихвана и вече не се изказва по никаква тема, ако премиерът не се е изказал, за да може да повтори думите му.

Хора, ние живеем в чалгарски Биг Брадър, в който всеки докоснал се до властта, си загубва сивото вещество, доколкото го е имал.

p2

Жална ни майка с такива управляващи и колкото повече чакаме и гледам как главният прокурор казва, че няма проблем, че Пеевски купува, пък никой не го проверява, и че няма нито един осъден за корупция, пък премиерът се фука с борбата с контрабандата, от която ние не виждаме никаква полза, защото финансовия министър продължава да тегли заеми, то скоро у нас няма да останат хора, които могат да мислят самостоятелно.

 

Стела Николова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.