Home » Авторски страници

Българите в Лондон vs. Бойко Борисов (пълен видеозапис от срещата)

2016.02.04 3 коментара
Снимка: mignews.info

Снимка: Mignews.info

За мнението на български емигранти за случилото се на срещата на Бойко Борисов с българската общност в Лондон, провела се вчера, 3 февруари, в Българското посолство, може да прочетете тук: Българите в Лондон към Борисов: Кажи за Пеевски!

А тук вижте пълен видеозапис от срещата.

Личното видео на емигрантката Ива Иватта, за чиито емоционални въпроси пишат повечето от медиите, може да видите и чуете тук (вж. линк)

.

3 коментара »

 • Peter S said:

  Изказване на Снежина Мечева – директор на българското училище и говорител на АБУЧ за изравняване статута на българския език в училищата със статута на другите страни от ЕС и право на българска матура:
  https://youtu.be/ERSprKgJ2wA?t=37m55s

 • Мариана said:

  В черква не бива да се говори. Но при среща на политици с граждани – да.

 • В said:

  Иво Христов говори за един интересен момент. “Не може да спечелиш игра с някой, ако я играеш по правила измислени и непрекъснато променяни от него.” Ако политиците ни наистина искат да разберат какво казват хората то е тяхна отговорност да въведат ред в такава една говорилня. Аз забелязах на няколко пъти презрително-ехидната, усмивчица на министър председателя на България, в моменти в който хората прекъсвайки един друг правеха диалога невъзможен. В неговата игра ние сме “лош матриал” и на това е базирана и играта му.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.