Home » българи зад граница, Избрано

Ансамбъл “Българе” триумфира в Холандия

2015.11.16 Няма коментари
Spread the love

Материал на ТВ In LIFE*

На 27 октомври 2015 г., пред многобройна публика, Национален фолклорен ансамбъл “Българе” изнесе първия от общо двадесет и петте спектакъла, които предстоят в Холандия в рамките на месец. Момичетата и момчетата са гостували в над двадесет страни, сред които САЩ, Япония и Русия, но турнето в „Страната на лалетата“ е най-мащабното в историята на състава.

Снимка: In LIFE

Снимка: In LIFE

Публиката остана очарована от изпълненията и бурно аплодира родните таланти. Спектакълът е озаглавен  “Това е България” и е редно да кажем – няма по-добра реклама за страната ни от националния фолклор, определян за най-богатия в света по отношение на ритмиката.

Снимка: In LIFE

Снимка: In LIFE

Изненада за зрителите бяха изпълненията на състава под звуците на модерна музика по време на антракта, като участниците бяха облечени с емблематичните за Ричмарт сака с шевици.

Публиката бе очарована и бурно аплодираше българите на сцената, опитвайки се да танцува заедно с тях. Директорът на Men’s Fashion Cluster пък лично поздрави участниците и специално г-н Христо Димитров – ръководител на НФА „Българе“.

Вижте още снимки от шоуто тук.

—————————————————————————————————–

* Репортер Ася Георгиева, оператор Кунчо Поляшки, фотограф Симеон Симеонов, постпродукция Симеон Симеонов.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.