Home » Авторски страници

Барак Обама си направи Фейсбук страница

2015.11.09 Няма коментари
Spread the love

Американският президент се присъедини днес към Фейсбук. В първия си пост той пише, че иска неговата лична страница в социалната мрежа да бъде място за истински разговори, които са важни за цялата страна. Обещава, че ще поства и някои неща, просто защото са забавни.

Untitled12

Най-накрая имам моя собствена страница. Надявам се, че ще мисля за това като място, където можем да имаме реални разговори за най-важните проблеми пред страната ни – място, където можете да чуете нещата директно от мен, и да споделите вашите собствени мисли и истории.”

Постът е придружен с видео, чрез което Обама разхожда потребителите на мрежата по моравата в задния двор на Белия дом и по този начин повдига въпроса за проблемите, причинени от климатичните промени.

“Направихме сериозен прогрес, за да намалим замърсяването с въглеродни емисии и водим света към същото. Но трябва да направим повече. След няколко седмици отивам в Париж, за да се срещна със световните лидери, за да постигнем глобално споразумение, с което да се изправим срещу това предизвикателство” – пише още президентът.

Снимка: Фейсбук страница на президента Обама

Снимка: Фейсбук страница на президента Обама

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.