Home » Авторски страници, Е-Списание

Дискусия за TTIP в София, организирана от Британското посолство и МВнР

2015.10.28 Няма коментари
Spread the love

ВЪНШНОПублична дискусия на тема „Какво всъщност представлява Споразумението за свободна търговия между ЕС и САЩ (ТПТИ)?” ще се проведе на 29 октомври 2015 г. в София, информира пресцентърът на МВнР.

Целта на дискусията според прессъобщението е “да предостави платформа за по-добро разбиране на ТПТИ и да представи ползите от сключването на споразумението както за ЕС, така и за България”.

Дискусията се организира от Британското посолство в София със съдействието на Министерството на външните работи и Министерството на икономиката.

Участниците в панела ще са Румен Александров, заместник-министър на външните работи, Любен Петров, заместник-министър на икономиката, Весела Чернева, програмен директор в Европейския съвет за външна политика. От британска страна, участие в дискусията ще вземе Дейвид Хениг, директор международна търговия в британското министерство на икономиката. Модератор на дискусията ще бъде Соломон Паси, основател и главен изпълнителен директор на Атлантическия клуб.

Дискусията ще се състои на 29 октомври, четвъртък, от 10:00 до 12:00 ч. в хотел „Радисън Блу Гранд”, пл. „Народно събрание” 4.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.