Home » Авторски страници, политика

“Прозрачност без граници” огранизира кампания “Гласувай онлайн”

2015.08.11 Няма коментари
Spread the love

Коалиция от граждански организации с лидер Асоциация „Прозрачност бе граници“ (българското представителство на международната организация Transparency International-Bulgaria) започва застъпническа кампания с работно заглавие „Гласувай онлайн“. Кампанията има за цел да мотивира българските граждани, както в страната, така и извън нея, да вземат участие в предстоящия национален референдум на 25 октомври 2015 г., фокусиран върху въпроса за въвеждането на дистанционното гласуване по електронен път в българското законодателство.

Привличането на максимален брой гласуващи в конкретния случай попада в много по-широк контекст, свързан с възможностите и начините за активно участие на новата българска диаспора в обществения живот на България.

За успешното осъществяване на кампанията имаме нужда от подкрепа от страна на обществено активни български граждани в чужбина, включително организации и медии на българските общности, които да се застъпят и да популяризират каузата сред максимален брой наши сънародници по света.

Ще бъдем благодарни на всички, които пожелаят да се включат в кампанията, както и за препоръки и предложения във връзка с нея.

Вашите предложения, както и всякакви коментари по кампанията, можете да изпратите на имейл адреса на организацията – партньор, Институт за регионални и международни изследвания: [email protected], както и на координаторите на кампанията Александър Неофитов: [email protected] и Стефан Ралчев: [email protected].

.

Александър Неофитов,

Институт за регионални и международни изследвания

—————————————————————————————————————————————————————————————————

Бел.ред.: За повече информация относно същността на кампанията, нейните цели, както и краткосрочните и дългосрочни резултати, които се предвиждат от нейното реализиране, вижте по-долу.

Untitled4

Untitled5

Untitled6

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.