Home » Авторски страници

Съболезнователно писмо до близките на д-р Виолета Симов-Динев

2015.07.21 Няма коментари
Spread the love

Генералното консулство на Р. България в Чикаго изпрати съболезнователно писмо до опечалените роднини на д-р Виолета Симов-Динев.

Д-р Виолета Симов-Динев с българския генерален консул в Чикаго Симеон Стоилов и съпруга си Динко Динев

Д-р Виолета Симов-Динев с българския генерален консул Симеон Стоилов и съпруга си Динко Динев

“Едва ли има човек, който да познава д-р Виолета Симов-Динев и да не е бил запленен от нейната енергичност и заразителната доброта. Тя споделяше болката на всички и даряваше надежда, тя беше опора и вдъхновение, те бе пример за безрезервна себеотдаденост на близки и непознати, на всички, които имаха нужда…” се казва в съболезнователното писмо до съпруга на д-р Виолета Симов-Динев и до нейните роднини, подписано от генералния консул на Р. България в Чикаго Симеон Стоилов.

Condolences_Dr_Simov_Dinev

Както вече съобщихме (вж. тук и тук), поклонението пред нашата незабравима сънародничка и нейното опело ще се състоят в събота, 25 юли 2015 г., в Българската православна черква „Света София” в Дес Плейнс. По информация от Българо-американската асоциация в Чикаго, поклонението ще започне от 13 часа, а опелото е предвидено от 18.30 до 19.30 часа и ще бъде извършено от владиката на задграничната епархия на БПЦ за САЩ, Канада и Австралия митрополит Йосиф.

 

Еврочикаго

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.