Home » Jokes, Авторски страници

Генетичнио состав на Балканите :)

2015.01.28 Един коментар
Spread the love

Коментар на форумец с ник „Шопо Тракийски“ за хаплогрупите, езиците и митовете на Балканите. (Публикацията съдържа леко съкратен вариант на читателски коментар, оставен под статията „За помаците, шопите и древните траки“.)

Източник: http://livedoor.blogimg.jp

Източник: Livedoor.blogimg.jp

Генетически експерт ви требе? Я сам експерт по генетика! Следнио труд описва у детайли генетичнио состав на Балканите: Генетичната хаплогрупа „I“ доказа дека бугарите, србите, хрватите и помаците са почти идентичен състав, она йе по 30-40% у теа држави – България и бивша Югославия, и за парадокс това не йе на базата на славянски произход, а на трако-илирски, а па източните и западните славянски држави Русия, Полша и Чехия има съвсем различен генетиюен состав – хаплогрупа R1a преобладавува обилно, а хаплогрупа I2 йе почти изчезнала у теа држави. Сакам да поздравим и „DJ DIMITRYS XXX“* с научното откритие, дека грците са афрканци!! Това не йе майтап и се откри, дека грците са от „хаплогрупа Е“, коя определя външнио вид на африканците. А се чудех оти грците са се къдрави и с широки носове, загледайте се, гените не са лажа.

Я сам шоп от България, Софийско, не сам македонец, некой да не си помисли, че тва е неква фантастична македонска пропаганда, дека нашуме у последно време, просто си говорим на правилен шопски, оти официалнио език ме дразни, та сакам да ви кажем с тва, дека тва оти грците са африканци не е пропаганда на Скопие, а официални ДНК изследвания на Игрек хромозомите по свето. Те я картата с разпространение на Игрек Хромозомните Хаплогрупи около Европа, никога непрепологана истината се оказа, дека бугарите и югославците са роднини со скандинавците, а грците и албанците са из африканската група: http://livedoor.blogimg.jp/drazuli/imgs/f/8/f878dba4.png . КАРТА – НАГЛЕДНО- ВИЖТЕ ГЕНИТЕ – ИСТИНАТА – ПРЕСЕЙТЕ МИТОВЕТЕ…

Също изследванията потврдия оти не само помаците, а и дека у областите Серес, Драма, Кукуш и въобще цела северна Грция преобладава хаплогрупа I, за разлика от останалата южна част на Грция, каде налазва африканската хаплогрупа Е. Хаплогрупа I2 е праевропеиска и се дължи на траките, даките и илирите, траки е гръцкото, а илири е латинското наименувание на един и същи народ, а даките са некаква нийна подгрупа, това йе вторио най-голем у свето народ след инидийците, согласно Херодот, и нема ка да изчезне гено му; хаплогрупа I1 е присъща на викингите, та генетическите изследвания разбиха сите митове, дека прародителите ни са славяни, прабългари или друга измислица, истинските роднини се оказаа скандинавците, за тва и помаците са толко светли, а не оти са славяни. Тествах се и моята хаплогрупа йе I2a1b3 като на Никола Тесла, според статистика преоубладава и попринцип у България и цела бивша Югославия, и Румъния и Молдова. Поинтересувайте се малко от генетика и тогава давайте акъл сите. Апа некав си ДПСар и Доган, трагнал да дели помаците от генетичната им родина от илядо годин. С тоа език, каде пишем, саках да ви питам как ви звучи шопскио? Оти се съмнявах у последно време, дека ние шопите като език сме преходни между бугарски и србскохрватски ако се замислиш; не, че ви дразним, ама много србски особености се забелезват, особено торлашкио от гр. Трън примерно е прав србски, там с падежите псувнята е пичку ти материну…

Проверете генетичните хаплогрупи у Северна Грция и на помаците и на другите асимилирани бугари там, хаплогрупа I преобладава у следните регион у свето: Хрватия, Србия, Босна, Црна Гора, Македония, България, Румъния, Молдова, Швеция, Норвегия, Дания, о. Сардиния у Италия и, абсолутно случайно у кавички, благодерание на асимилираните бугари последните 100 годин у Северна Грция – хаплогрупата преобладава и у областите Серес, Драма, Кукуш, Воден, Лерин. А у Южна Грция от Солун надоле – почва Африка, тоест царството на хаплогрупа Е, това почва от Албания, Косово и Грция и завршва у ЮАР, грцката хаплогерупа преобладава изобилно у сите африкански страни. Нека сега грците да викат на бугарите у Грция славчноезични грци, след тея генетични абсурди ние ТРЕБЕ задължително да им викаме африканци и да ни е националистически дълго да покажеме истината! Оти они едно време след Балканската война са налагали клетва да се закълна каот дълга като елини на бугарите, да не се наричаа никога бугари и да не говораа бугарски!

И я можем да докажем как са асимилирани милиони бугари у северна Грция, и до ден днешен са си там, помаците са сигурно под десет процента от них! След Балканската война чак до 1990 г! – е забранено със закон от грцката држава да се дума на „славянски“ И ИМЕНАТА НА БУГАРИТЕ СА СМЕНЕНИ, и до ден днешен не мое ни ди си ги врнат по съдилища… Сите гражданйе на Северна Грция от Балканската война до 1990 полагаа клетва последните сто години да не говораа на бугарски и никога да не се наричат бугари, и да възприемаа това като национаолистически дълг като елини. Ни един не е оставен с бугарското си име, повтарам, НИ ЕДИН! Отделно им йе забранено да думаа на бугарски и си го думаа само дома. ЩО ЗА АСИМИЛАЦИЯ НА БУГАРИТЕ Е ИМАЛО У ГРЦИЯ А СЕГА НЕКВИ ДПС-арчета реват за процеси и асимилации, теа ора у Грция още не мога си врна имената и съдилищата не им разрешаваа, 90% от бугарите у Грция са забравили езико си днеска, ама от баба и дедо знаят, дека са бугари.

И НАЙ-ВАЖНОТО – генетичните изследвания доказаа, ийако езиковата асимилация, дека у цела Северна Грция Игрек хаплогрупите са като у България, не като у южна Грция. Та въпреки езиково асимилирани, бугарите йоще си живея у северна гРЦИЯ  – с маненка буква, оти попринцип това ми е ненавистна држава. И тнар вазродителен процес е и това у Грция, и у Турция към бугарите… У Србия населението на Ниш, Пирот и Враня са им сменени окончаничта от „ов, ова“ на „ич“ след войните, да не говориме за убийствата и други ограниюавания на свободата. А  сега вие, помаци, место се замислите юе врху вашио майюин език у Грция се извршва асимилация, вие почвате да викате, дека сте асимилирани от собственио си народ, он (бугарскио) йе таков (ваш), и генетично и езиково…

КОЙ НЕ МИ ВЕРВА ЗА ТВА, ЩО ДУМАМ, ЗА КОЕ И ДА БИЛО, И ТРАГНЕ ДА МЕ ХУЛИ, ПРВО ДА НАПРАВИ ПРОСТОТО УПРАЖНЕНИЕ ДА ПРОВЕРИ У ИНТЕРНЕТ, ИМА ГО У ГУГЪЛ ВСИЧКО, НЕМОЙТЕ ДА СТЕ МРЗЕЛИВИ И ДА ДУМАТЕ БЕЗ ДА РАЗБИРАТЕ!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

* Ник на опонент на Шопо Тракийски.

One Comment »

  • D.TSVETANOV said:

    Sakam da pitam drevnite(Prabılgarıte )ot de sa se poyavili.Chetoh mnogo za teh no site knigi sochat Sredna Aziya Beh i tam de kazvat knigite . Nekoy sa Myuslumani ,nekoy Hristiyani no site si imat obichay ka nashite,kato nprm. KUKERİ İ DRUGİ . Daje ime grad BULGAR İ OBLAST BULGARYER.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.