Home » Авторски страници

2015-та да донесе милост, състрадание и любов

2014.12.31 Няма коментари
Spread the love
Снимка: Sibir.bg

Снимка: Sibir.bg

Измина още една година – за някои с успехи, за други с разочарования, за трети със сълзи, на четвърти с радост. Но запитали ли сме се какво ние направихме, за да е по-добре? Колкото грахово зърно е нужно да дадеш любов на някого, за да се почувства щастлив… Дадохме ли я?

И за това пожелавам на всички сънародници да даваме любов толкова, колкото грахово зърно, защото даваме ли любов, има и здраве, даваме ли милост, има и живот – това е отдаденост. Нека бъдем добри, нека бъдем това, за което сме предназначени, а именно да сме човеци. Нека оставим малко суетата и себелюбието, и да погледнем и на ляво и надясно, и пред нас и зад нас, нека даряваме усмивка, защото тя предразполага – кара ни да усещаме, че сме нужни на някого.

2015-та нека да ни донесе Милостта, Състраданието и Любовта. Пожелавам го на всички – на приятели и неприятели, на роднини, на близки, на познати и непознати, на всички вас го пожелавам, нека даваме любов. Всяко добро се отплаща с тройно по-добро. И нека Милостивият и единствен Бог да бъде със всеки един от нас. Амин.

 

Нури Джурин

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.