Home » Авторски страници

22-ро Международно биенале на хумора и сатирата, покана за участие

2014.11.24 Няма коментари
Spread the love

Untitled

22-рото Международно биенале на хумора и сатирата (МБХСИ) ще се открие на 16 май 2015 г. в Музея „Дом на хумора и сатирата“ в Габрово, България. Биеналето е конкурс за съвременни хумористични и сатирични творби и има шест раздела: карикатура, графика и рисунка, живопис, скулптура, фотография и плакат.

Темата на конкурса за всички раздели е СВОБОДНА, но задължително интерпретирана чрез средствата на комичното. Специална тема за раздел „Карикатура“ е ПРОТЕСТИРАЩИЯТ ЧОВЕК (в семейството, в университета, в обществото и др.). Част от наградите, осигурени от организаторите, ще отличат произведения на социално значими теми.

Крайният срок за получаване на творбите е 1 март 2015 г.

Untitled1

Пълните условия и формулярът за участие в конкурса могат да се изтеглят от интернет страницата  на Дома на хумора на български езикhttp://www.humorhouse.bg/bg/condition.html, както и на английски, немски, френски и руски езициhttp://www.humorhouse.bg/engl/condition.html.

Условия и формуляр за участие в конкурса, на български – Bul-2015

FORM-BG-2015

Условия и формуляр за участие в конкурса, на английски – Engl-2015

FORM-EN-2015

 

Татяна Цанкова, 

Дом на хумора и сатирата – Габрово

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.