Home » Авторски страници

Конкурс за най-добра БГ фирма

2014.11.14 Няма коментари
Spread the love

Теодор Георгиев: Ако спечелим, ще се чуе, и всичко няма да е напразно

Untitled1

Наскоро станах партньор в единствената БГ фирма по Роботика в Автомобилостроенето Артек Роботикс. Целият екип са печени хора и истински българи, който славят името на България по най-високо технологичните етажи в Европа, Русия и Америка. Участваме в конкурса за най-добра БГ фирма, като първата награда е Кюлче злато. С парите смятаме да основем Обществена организация с некомерсиални цели, която да олицетвори и даде облик на стабилно положените основи за НОВ ЗЛАТЕН ВЕК. Ако се чудите къде и кой ги е положил тези основи – погледнете в Очите на Децата, Майките, Бащите, Бабите и Дядовците, и го почувствайте Ей така, на Пук на Всичко.

Untitled

„Ако е за Българско, то времето е в нас а ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме. А колкото за извън Българско, днес не даваме ухото си на никакви техни обещания. Пък да ни уплашат, не им вадим очите. Щом дадем, ухо ще им направим едно метане, ще им заплачим още веднаж и ще свършим за всякога. И ако подпишат, ще подпишем и ние, но чак тогава, когато се видим, че можем да устоим срещу злото им, което, ако би ни направили. А една година щяло да бъде по-късно — не се знае, па нека и да бъде, да не отиваме още кой знае колко назад… трябва по-напред да се наредим работите извътре, че подир да им се молим за по-голямото. И така е.” – Васил Иванов Кунчев (Левски)

Гласувайте моля тук, лесно е.

http://naidobrafirma.bg/pages/Register/100/

Ако спечелим, ще се чуе, и всичко няма да е напразно. от 216 фирми сме на 4-ро място в момента.

 

Теодор Георгиев

Фрайбург, Германия

———————————————————————————————————————————————————————–

Бел.ред.: На първо място в класирането досега в конкурса за най-добра българска фирма е компания – производител на игрални автомати за хазартната индустрия.

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.