Home » Е-Списание

Пред първото заседание на Изборния борд

2014.08.25 Няма коментари
Spread the love

Служебният премиер Георги Близнашки свиква в сряда, 27 август, първото заседание на Изборния борд. То ще започне в 14.00 ч. българско време.

izboren_bord_BGNES

На него премиерът ще представи ръководителя на структурата проф. Емилия Друмева (на снимката вдясно). Тя оглавяваше борда по времето на служебното правителство на Марин Райков.

Предназначението на Гражданския борд е да подпомага подготовката и организацията на изборите – бордът не е в позиция да търси отчетност или сметка от някого, а функцията му е само консултативна.

В новия Изборен борд ще участват, както и преди, представители на неправителствения сектор. Участието е доброволно, без заплащане.

Ще заседава ли бордът по нов правилник, ще имали нещо ново и нов стил, или ще наследи досегашната практика? По тези въпроси днес по програма “Хоризонт” на БНР интервю даде проф. Емилия Друмева – чуйте го по-долу.

.


.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.