Home » Избрано

Изтриха фейсбук профила на гражданския активист Антоанета Цонева

2014.07.07 Няма коментари
Spread the love

Зложелатели са докладвали като враждебен профила на Антоанета Цонева във фейсбук и той е бил изтрит, съобщиха представители на “Протестна мрежа”. 

.

Засега не е ясно кои са авторите на атаката, нито дали профилът може да бъде възстановен пишат в Оffnews.bg.

Цонева е председател на Института за развитие на публичната среда, член на “Протестна мрежа” и един от изявените активисти от антиправителствените демонстрации след обявяването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Tя е експерт в сферите на изборното законодателство и развитие на гражданското общество.

Тя е най-ярката и непримирима представителка на “Протестна мрежа” и на младите хора в българската политика. Еврочикаго не веднъж й е давал думата, за да бъде чута и зад граница, тъй като тя е вероятно и най-ревностният защитник в България на изборните права на емиграцията ни.

Антоанета Цонева разказа, че не е имала предупреждение от администраторите на социалната мрежа за проблем с профила. Вече е изпълнила процедурата за верифициране и възстановяването му, но междувременно е създала нов с името Антоанета Димитрова.

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.