2024-04-19

5 thoughts on “Заместникът на Бареков го обяви за марионетка на Пеевски

  1. ДС-агент Дончо Каракачанов е член на постояното присъствие (политбюро) на БЗНС по пропгандата до 1989 и до днес в ръководството на червения БЗНС, а също баща на ДС-агент „Иван“ Прасю Каракачанов (ДС-МВРо). 1997 Евгени Бакърджиев (бивш БЗНС-ар) срещу солидно заплащане в брой уреди за депути от СДС 4 ДС-МВРо-вци (и 4-мата ДС и БКП агенти!)! 2003 Каракачанов прави тайна коалиция със съюз „Радикали“ (Бакърджиев)! Преди няколко години имаше коалиция Софиянски, Каракачанов, Мозер (Върбанов). После, след коалиция с Ковачки, се оформи коалиция Каракачанов – Яне Янев (бивш БЗНС-ар)! Сега ББЦ е коалиция Бареков (Пеевски-ДПС) – Каракачанов (ДС-МВРо) – БЗНС-червен – Софиянски (ССД) – Евг. Бакърджиев (съюз „Радикали“). Т.е. очаква ни пак ТеКеЗеСа-рите с ченгетата и фатмаците с полковнишки и генералски пенсии да драпат за власт и депутаски кюфтаци! И ще се съюзяват като патриотарско-ченгесарски „спасители“ на България с НФСБ!!!

  2. Никой не се връзва на люжите на Славчев. То се видя къде отива да прави политическа кариера сега и кой му плаща за тия лъжи.

  3. Този човек добре трябва да са го нагушили за да излезе по този начин. Жалко за него, ритна си кариерата ей така за нищо!

  4. Само дето той самия се оказа марионетка на ДПС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *