Home » Авторски страници, Е-Списание

Светът през погледа на Павел Кучински

2014.06.19 Няма коментари
Spread the love

avatarGПавел Кучински (Pawel Kuczynski) е полски художник с уникален сатиричен стил, чиито рисунки показват в талантливи хиперболи болестите на съвременния човек и на съвременното общество. Темите, по които художникът работи, и начинът, по който ги представя, са го направили вече популярен далеч зад пределите на родината му.

Кучински е роден през 1976 г. в гр. Шчецин. Завършил е Академията за изящни изкуства в Познан със специалност Графика. Лауреат е на  наградата “Eryk” на Асоциацията на полските карикатуристи (2005 г.), както и на различн международни награди в своя бранш. Универсалният визуален език на рисунките на Качински не се нуждае от превод.

Предлагаме на читателите някои от многобройните творби на този полски художник, публикувани в различни сайтове с предисловия на различни езици.

"Стачка". Shop.toonpool.com/de/pawel-kuczynski-1240

pavel4

66565

66561

 

 

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

13 14 15 16  18 19 20 21

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.