Home » българи зад граница, Избрано

Българин взриви публиката на “Америка търси талант”

2014.06.22 Няма коментари
Spread the love

22-годишният българин Кристиян Стойнев взриви публика и жури по време на неговия номер в предаването “Америка търси талант”.

1403422855_8

Кристиян е пето поколение цирков артист, син на Иван Стойнев – акробат, напуснал България, когато е бил едва на 13 години, за да участва в представленията на различни циркови трупи.

Майката на Кристиян, Марица Атейди, е изпълнителка  на акробатични номера във въздуха и е от известната фамилия Атейди, която държи най-стария, най-големия и най-посещавания цирк в Мексико.

По време на своя номер в предаването Кристиян успя да балансира изправен на ръце върху бутилка. Не само, че използва само едната си ръка, ами дори успя да запази равновесие с един пръст върху тази бутилка.

Кристиян успя да впечатли дори радио водещия Хауърд Стърн, който е известен в предаването като човекът в журито, който трудно може да даде положителна оценка.

Източник: OFFNews.bg

Видео от номера на Кристиян и реакцията на публиката и журито:

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.