2024-04-24

2 thoughts on “Разговор между Урмас Пает и Катрин Аштън за Украйна

  1. Катрин Аштън (9.35-9.53): „Можеш да бъдеш най-големият активист и лекар – важно е, но това не значи, че си политик.

    По някакъв начин ТРЯБВА ДА СИ ЗАТВОРИШ ОЧИТЕ за няколко седмици с цел страната да продължи напред. После ще дойдат изборите и нещата ще се променят.

    Мисля, че всичко ще се нареди.

    Щом си затваряш очите, нищо няма да се нареди.

    Пример – Република България. Повече от петилетка сме в ЕС, вече четвърт век сме част от демократичния свят, а „нещата“ се променят към по-добро само за корумпираната плутокрация – народът и населението са подложени на ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД.

    Редовни и извънредни ИЗБОРИ БЕЗ ИЗБОР увеличават пропастта между свръхбогатите плутократи и отчайващо обедняващите средна и работническа класа (последната твърдо и необратимо вегетира към лумпенизиран пролетариат).

    И всичко това – под благосклонния поглед на същата тази Западна Европа, директивно налагаща изравняване на цените на енергоносителите, без да я е грижа за обстоятелството, че благодарение на нейните плутократи – европейски и български – доходите на работещите и пенсиите на трудилите се цял живот възрастни у нас са десетки пъти по-ниски от тези на Запад.

    Урмас Пает (9.56-10.02): „Много е важно хора от Европа и принципно от Запада да се появяват там.

    Появяваха се и се появяват постоянно и у нас. Резултатите са налице:
    2,000,000 българи отпътували преждевременно към отвъдното,
    други 2,000,000 сънародници взели еднопосочни билети към същия Запад,
    където слугуват на тамошните плутократи за „човешко“ възнаграждение.

    Жестоката истина е, че източните „гробокопачи на капитализма“ („комунистите“) и западните (корумпираните) плутократи се прегърнаха в името на ограбването на нашите народи („парите не миришат“).

    Олга Богомолец е наясно с тази схема и затова е лекар, а не (корумпиран) политик…

    Николай ГУСЕВ

  2. „Драматичните събития, довели до гибелта на десетки хора при протестите на киевския Майдан, трябва да станат обект на независимо разследване. Това, което наистина е ставало в Киев, трябва да бъде изяснено от следствието. Престъпленията на Майдана налагат разследване, а виновните трябва да бъдат наказани“, подчерта естонският външен министър…

    Той добави, че са се появили и изопачени версии на записа, целта на които е да бъде злепоставено украинското правителство.“

    http://dnes.dir.bg/news/ukrina-zapis-%D0%A3rmas-%D0%9Faet-16256983?nt=9

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *