Home » Е-Списание, политика

Протестно шествие на студенти и граждани в Пловдив

2013.11.06 Няма коментари
Spread the love
Снимка: Иван Тупаров

Снимка: Иван Тупаров

С възгласи “Вие сте позор – оставка и затвор!” и с плакати, на които пише “Или демокрация, или окупация”, студенти и граждани са излезли вчера на протестно шествие в Пловдив. Гражданите на Пловдив имат повод да са недоволни от управлението и заради местните си управници, които губят все повече тяхното доверие.

Снимка: plovdivskinovini.com

Снимка: plovdivskinovini.com

Студенти от Софийския университет “Св. Климент Охридски” са подкрепили колегите си от Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”  и са поискали незабавна оставка на кабинета “Орешарски”, информира репортер на Plovdivskinovini.com. В 17.00 вчера те са се събрали пред Ректората на Пловдивския университет, където са били подкрепени от пловдивски граждани. Студентите и гражданите, които са ги подкрепили, са дефилирали по Главната улица и са блокирали за известно време тунела на бул. “Цар Борис III Обединител”.

Снимка: Иван Тупаров

Снимка: Иван Тупаров

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.