Home » Авторски страници

Апел на Animal Rescue Sofia

2013.11.07 Няма коментари

2bcdc371-884e-4932-ae05-9813c2bea763Приют Богров – най-доброто място, създадено от специалисти, които да се грижат и да възстановяват изоставените кучета и котки по улиците на София – затваря врати през декември. Може да приключим дотук, но какво ще се случи с тези 500 и повече кучета, като загубят дома си и грижите, които получават?

Намерен е нов дом – ферма, която може да бъде закупена, за да се продължи напред, но ни трябва участието на всички, на които им пука.

Молим ви, прочетете тук и помогнете…

http://www.youcaring.com/nonprofits/save-animal-rescue-sofia/103444

———–

Animal Rescue Sofia е млада българска организация, създадена от доброволци с обща цел – да помогне за решаването на проблема с бездомните кучета и котки. Ние стопанисваме най-големия приют в България – общинския приют в Горни Богров, където се грижим за 500 кучета и предоставяме безплатни кастрации за бездомни и домашни кучета и котки.

– Стараем се да задомим при добри стопани възможно най-много животни, търсим им домове в България и в чужбина.

– Стремим се да помогнем на максимален брой кучета и котки в беда, като сме ограничени единствено от ресурса, с който разполагаме. Почти всеки ден поемаме случаи на прегазени, насилвани, пострадали от човека или човешката среда кучета и котки.

– Работим по метода „Кастрирай и върни“ като единствен хуманен и законен метод за намаляване на популацията от безстопанствени кучета в България. Кастрациите в приюта са безплатни – както за бездомни, така и за домашни кучета и котки.

Всяка, дори и малка стъпка, ще бъде от значение!

 

 Animal Rescue Sofia

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.