Home » Авторски страници, българи зад граница

КИЦ „Босилеград“ чества 16 години от своето основаване

2013.10.01 Няма коментари
Spread the love

226

По повод 16 години от официалното си откриване, Културно-информационния център на българите в Босилеград, Р. Сърбия,  заедно със Столична община – София, ще организират на 2 октомври т.г., от 18 часа местно време, културна програма в салона на Културно-информационния център.

КИЦ „Босилеград“ отправи по пози повод покана към всички, които имат желание и възможност да отидат на това това тържество и да подкрепят по този начин усилията на местните българи за опазване и развитие на културата на българското национално малцинство – „като част от общия ни стремеж за утвърждаване и изграждане на свободно, демократично гражданско общество“, както се казва в поканата.

.

Плакат на спектакъла "Здравей, обичам те"

Плакат на спектакъла „Здравей, обичам те“

Честването на 16 години от основаването на КИЦ-а ще бъде отбелязано и със спектакъла „Здравей, обичам те“, в който участват актьорите Бойка Велкова и Стефан Спасов.

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.