Home » Авторски страници, Е-Списание

И в Сеул издигнаха плакати в Деня на независимостта

2013.09.22 Няма коментари

PeevskiKorea2013В Сеул, столицата на Южна Корея, независимо от националния празник Чусок (Chuseok) и четирите неработни дни, група от българи се събраха да отбележат и 22 септември, деня на Независимостта на България. След обяд тези, които бяха се подготвили с плакати и надписи, се отправиха към военния мемориал в града, за да се присъединят към протеста на българите в над 25 градове по света, които се обединиха около един лозунг на ДАНСwithme World: “За независимост на България от мафията и олигархията!”

Сред военните трофеи и танковете протестиращите издигнаха и други лозунги: “Зависим Орешарски, честита Независимост”, “Власт се сменя по два начина – с избори или с оръжие. Първият е по-добрият, но не щем повече избори без избор”, “Кой предложи Пеевски?”, “Ние идваме!”, “Лустрация” и др.

Вижте снимки от протеста в най-големия (според думите на екскурзоводите тук) военен музей в света War Memorial of Korea.

Korea20130922a
.
Korea20130922b
.
Korea20130922c
.
Korea20130922d
.
Korea20130922e
.
Korea20130922f
.
PeevskiKorea2013

Eurochicago.com

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.