Home » Авторски страници, българи зад граница

Поздравителен адрес от Конгрес на българите в Украйна

2013.09.22 Няма коментари

.

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

до българите по света

по случай Деня на независимостта на България

.

Уважаеми сънародници!

Честит 22-ри септември! Днес отбелязваме 105-та годишнина на едно от най-важните и значими събития от българската история. Пътят към независимостта на България бе дълъг и труден. Благодарение на общите усилия на всички българи, нестихващата борба и желанието за свободна държава, Високата порта, а след това и Великите сили признават официално българската независимост.

Мечтите на нашите предци се превръщат в реалност. Днес България е пълноправен член на редица международни организации, като успява да премине през различни политически режими. Нека се поклоним пред патриотизма и достойнството на всички онези, които са отдали всичко в името на България!

Уважаеми българи, от името на Всеукраинската обществена организация „Конгрес на българите в Украйна” ви пожелавам да сте живи, здрави и силни. Нека продължаваме да градим сигурно бъдеще за нашите деца!

Честит празник!

 

Юрий Граматик,

Конгрес на българите в Украйна

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.