Home » Авторски страници

Български автомобилен дизайнер търси партньори

2013.09.08 3 коментара
Spread the love

вв

“Преди мен бяха: Лазаров, Бончо Дунев, Велизар Андреев, Бъчваров… 37 години… 96 проекта, емигрантство, завръщане… отново и отново… От Америка, през Испания, Турция, Гърция, Монголия… Русия, Румъния… Инфаркт, ипотекиран в банката роден дом… квартири в мази, тавани, панелки… и нито за миг не прокраднала се мисъл в съзнанието, да сложа край на това, което в мига на раждането ми ДЯДО БОЖЕ е поставил в мен…!” – това е написал българският дизайнер Валери Станчев в профила си във Фейсбук.

.

в4

 

 

 

 

 

Валери Станчев може да създава автомобили уникати, по поръчка на клиент, в една единствена бройка. Цената на подобни бутикови автомобили, попадайки в категорията ЕКЗОТИК КАР, струват от порядъка на стотици хил. евро (от 110-150 хил. до 500 хиляди и повече). Станчев би изработил подобен автомобил за цена от 45-60 хил. евро (на територията на България), за период от 12 до 14 месеца.

Той може да подобрява и елементи от екстериора (оптиката) на автомобилите. Да прави подобрения в екстериора на джипове за експлоатация в пресечени местности, горски масиви и пр. Да монтира в превозните средства специални осветителни тела за 180-градусово осветяване от всички страни.

Валери Станчев търси освен това партньори за свои проекти.

Както сам пише:

“Търся ПАРТНЬОР-ИНВЕСТИТОР за създаване на ПРОЕКТАНТСКИ ЦЕНТЪР и ИНКУБАТОР ЗА …”СИВО ВЕЩЕСТВО”, с уникална същност на дейността си, структура и продукция, насочена основно към чуждестранния пазар.

ПЪРВИ СТЪПКИ след сключване на УЧРЕДИТЕЛНИЯ ДОГОВОР и създаването на НОВ ЮРИДИЧЕСКИ СУБЕКТ:

1. Стартиране на ДВА ОСНОВНИ ПРОЕКТА – в областта на транспортната техника и архитектурата.

2. Създаване на Кореспондентски център, контактна мрежа и БАНКА ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ.”

Г-н Станчев търси и контакт със сънародници, живеещи в САЩ, заинтересувани от възможността да се създаде Дизайнерско студио в областта на транспортната техника, архитектура, рекламна дейност, филмова индустрия, в което да се обучават български деца.

 

в5

 

 

 

 

 

За контакти с Валери Станчев:

[email protected]
[email protected]

Профил във Фейсбук – https://www.facebook.com/valeristanchev

Още информация: http://valetti.snimka.bg/

——————————————————————————–

Бел.ред.:  Направихме тази публикация, за да помогнем на един талантлив български дизайнер да продължи да прани това, което може да прави най-добре. В прикачения файл може да се види цялата професионална биография на г-н Станчев – CV

.

в1

в7

 

 

в2

3 коментара »

 • vip_knight said:

  С искрено желание да огранича броя на измамените от този човек хора ще ви споделя, че в момента няколко човека се чудят какво да правят с обезобразените си и разпарчетосани автомобили, зарязани в различна степен на завършеност. Самият Валери Станчев (с ник Valetti) изчезна, както и парите, които са предплатили неговите клиенти. В мрежата могат да се намерят споделени неслуки на хора платили и очаквали „тунингованите“ си автомобили близо година и след това са си търсили кой да им довърши и оправи колите.
  Може някога и да е бил нещо различно, но в момента Валери Станчев не е нищо повече от мошеник и лъжец.

 • Dimish said:

  Уважаеми г-н(г-жо) vip_knight,
  бихте ли се постарали да излезете от анонимност?!

  Почти 18 години съм близо до човека, чиито “грехове” описвате в изявлението си тук и ще заявя следното:
  Станчев е уникален талант и в своята дейност над 30 години е работил с чест и достойнство както за БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, така и бидейки зад нейните границите.

  Отговорно заявявам следното: Свидетел съм как бе обран с огромна за неговите възможности сума от най-близкия му човек и оставен без подслон, както и сериозно влошеното му здравословно състояние, /прекаран неотдавна инфаркт и появилите се в последните месеци негативни следствия/…

  Вероятно имате основание за разочарование от невъзможността му в момента да завърши Ваше задание, но към Вас имам един единствен въпрос:
  И този човек ли ще си отиде от този свят, отнасяйки със себе си безброй несбъднати мечти и идеи, умения и наука, както и малцината уникални с дарбата си изобретатели, дръзнали да създадат нещо в България?!

  Проявете търпение, потърсете контакт с него и обсъдете спокойно и градивно не само съдбата на Вашия проект, но как и какво е необходимо да се направи, за да се обединят около идеята за която той говори, млади хора, бизнесмени, както и да станете самият Вие един от учредителите на това…

  С уважение,
  инж.Видолов
  гр.Шумен

 • Петър said:

  Подкрепям думите на г-н Видолов,
  Мога да кажа че се познавам с Г-н Станчев (независимо че не сме се виждали очи в очи)…от 2008-ма година.
  В момента в който чуеш гласа му, а след това и речника и думите с които борави, и на човек му става повече от ясно с кой разговаря!
  Точка.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.