2022-05-18

3 thoughts on “Български автомобилен дизайнер търси партньори

 1. Подкрепям думите на г-н Видолов,
  Мога да кажа че се познавам с Г-н Станчев (независимо че не сме се виждали очи в очи)…от 2008-ма година.
  В момента в който чуеш гласа му, а след това и речника и думите с които борави, и на човек му става повече от ясно с кой разговаря!
  Точка.

 2. Уважаеми г-н(г-жо) vip_knight,
  бихте ли се постарали да излезете от анонимност?!

  Почти 18 години съм близо до човека, чиито „грехове“ описвате в изявлението си тук и ще заявя следното:
  Станчев е уникален талант и в своята дейност над 30 години е работил с чест и достойнство както за БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, така и бидейки зад нейните границите.

  Отговорно заявявам следното: Свидетел съм как бе обран с огромна за неговите възможности сума от най-близкия му човек и оставен без подслон, както и сериозно влошеното му здравословно състояние, /прекаран неотдавна инфаркт и появилите се в последните месеци негативни следствия/…

  Вероятно имате основание за разочарование от невъзможността му в момента да завърши Ваше задание, но към Вас имам един единствен въпрос:
  И този човек ли ще си отиде от този свят, отнасяйки със себе си безброй несбъднати мечти и идеи, умения и наука, както и малцината уникални с дарбата си изобретатели, дръзнали да създадат нещо в България?!

  Проявете търпение, потърсете контакт с него и обсъдете спокойно и градивно не само съдбата на Вашия проект, но как и какво е необходимо да се направи, за да се обединят около идеята за която той говори, млади хора, бизнесмени, както и да станете самият Вие един от учредителите на това…

  С уважение,
  инж.Видолов
  гр.Шумен

 3. С искрено желание да огранича броя на измамените от този човек хора ще ви споделя, че в момента няколко човека се чудят какво да правят с обезобразените си и разпарчетосани автомобили, зарязани в различна степен на завършеност. Самият Валери Станчев (с ник Valetti) изчезна, както и парите, които са предплатили неговите клиенти. В мрежата могат да се намерят споделени неслуки на хора платили и очаквали „тунингованите“ си автомобили близо година и след това са си търсили кой да им довърши и оправи колите.
  Може някога и да е бил нещо различно, но в момента Валери Станчев не е нищо повече от мошеник и лъжец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *