Home » Е-Списание

Международната организация по миграция открива Канадски визов център в София

2013.08.02 Няма коментари
Spread the love

На 6 август 2013 г. мисията на Международната организация по миграция /МОМ/ в България открива Канадски визов център в София, информира българското Външно министерство. В този център ще се приемат заявления за визи от български граждани, както и заявления за документи за пътуване на граждани със статут на постоянно пребиваващи в Канада.

Откриването на центъра е голямо облекчение за българите, желаещи да пътуват за Канада, тъй като досега, поради липсата на съответното дипломатическо представителство в София, заявлението за издаване на виза можеше да се подава само в канадското посолство в Букурещ.

Международната организация по миграция е междуправителствена, глобална и хуманитарна организация, специализирана в областта на управление на миграцията. Мисията на МОМ в България е да подпомага правителството в осъществяване на миграционни политики, отговарящи на съвременните миграционни реалности и предизвикателства – се казва още в съобщението на МВнР във връзка с откриването на Канадски визов център в София.

.

Еврочикаго  

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.