Home » Авторски страници, политика

ДС-елитът губи властта над съзнанието

2013.08.08 Няма коментари
Spread the love
Снимка: Фейсбук

Снимка: Фейсбук

Ставащото в България не са просто последствия от избора на Делян Пеевски на 14 юни за шеф на ДАНС.

Това са бавни, стабилни процеси на формиране на гражданското общество, течащи от години, катализирани от едно архинагло действие на мафия-ДС-партии-олигархия и преминали в еруптивна, динамична фаза.

Червеният ДС-елит, формиран в продължение на 45 години комунизъм, е тотално обграден и изживява своята предсмъртна агония след 23 години период на отчаяна мимикрия. Неговата идеология на страха (което те наричат “стабилност” и “сигурност”), на гарантирана доживотна мизерия (духовна, икономическа, политическа, ценностна, морална), на разделение на обществото на класи и касти и настройването им една срещу друга – се тресе в предсмъртни мъки.

Червеният ДС-елит губи окончателно и завинаги властта. Не тази, която се взема с въстания или при демократични избори. Червеният елит губи властта над съзнанието, над свободната мисъл, над принципите и ориентирите на хората. Дори младите и успешно индоктринирани кадри на червения елит като Кристиан Вигенин няма да спасят разпада на миналото и поглъщането му от бъдещето. Идва едно друго ВРЕМЕ – времето, когато народът на България става господар на съдбата си и поема отговорността за бъдещето си. Когато почва да мечтае, повдига глава и изправя снага.

Радвам се да съм част от тези събития, от това време, от тези хора.

.

Димитър Иванов

——————————————————————————————

Бел.ред:  Авторът е български емигрант, който живее в Швейцария. Завършил е Лесотехническия университет в София и Швейцарския федерален технологичен институт. Той е и един от представителите на временните Обществени съвети на българите в чужбина.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.