2024-04-18

2 thoughts on “Ловецът на миди или Въпроси след смъртта на митрополит Кирил

  1. „Кирил е причакан, удушен и хвърлен в морета” – това твърди пред „България днес иподякон Ивайло Атанасов, доскорошен помощник и шофьор на покойния варненски владика.
    „Понеделник вечерта Кирил игра боулинг, много обичаше тази игра. Като приключи около 20,30 ч., дяконът го закара до жилището му в митрополитската резиденция във вилната зона на Варна, където пребиваваше. Тогава двамата се уговориха Кирил да звънне на сутринта, дяконът да го вземе с колата и да го закара на сутрешно богослужение” – разказва иподякон Ивайло.

    Според него няма логика 59-годишният митрополит по тъмна доба вечерта и без да се обади на никого, да реши да извърви 2 км до морето, като пътят до там е стръмен и опасен. Познавайки го много добре, Ивайло Атанасов е убеден, че Кирил е починал насилствено, а не от удавяне, каквато е официалната версия след аутопсията.“

    http://www.razkritia.com/238734/mitropolit-kiril-e-udushen-i-hvarlen-v-moreto/

  2. Една от най-авторитетните руски медии „Газета.Ру”, която се слави не само с милиони читатели, но и с огромна степен на достоверност, също потвърди хипотезата на 1KAM1.EU – митрополит Кирил е бил убит!

    „Тялото на свещенослужителя е открито на морския бряг, близо до Варна.

    Работи се по версията за насилствена смърт – чрез удушване”, пише „Газета.Ру”.

    Същото се казва и в съобщението на изключително авторитетната световна агенция ИТАР-ТАСС – и там се говори за насилствена смърт, за убийство.

    За това, че полицията и прокуратурата крият от българското общество, че митрополит Кирил е бил убит, пишат още сайтът на вестник „Комерсант” и електронното издание „Православие и мир”, което в превод означава „Православието и светът”. 1kam1.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *