Home » Авторски страници, Е-Списание

Безработна майка няма пари, за да плати животоспасяващата операция на сина си

2013.07.22 Няма коментари
Spread the love
Ангел Стефанов

Ангел Стефанов

На Ангел Стефанов от гр. Своге е била направена животоспасяваща операция. Тази операция струва 16 хил. лева, като 50% от тях се поемат от НЗОК. Останалите 8 хиляди лева трябва да бъдат събрани от неговото семейство до този петък (26 юли). За това ни пише майката на този млад човек, Венета Стефанова. Своето съобщение с апел за помощ тя е изпратила и до други медии.

Г-жа Стефанова е безработна и няма никаква възможност да събере необходимите средства. Към момента откриването на специална банкова сметка е невъзможно, пише още тя, тъй като срокът за набирането на средства е изключително кратък.

До момента събраните средства били малко под 2 хил. лв.

Ако се намерят хора, които биха имали желание и възможност да помогнат, те могат да се обърнат за повече информация към майката,

Венета Стефанова, на тел: + 359 887 774 492.

За пощенски запис:

2290 Община Своге
с. Искрец
ул. “В. Левски” № 75

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.