Home » Авторски страници, българи зад граница

Апел на Българския културен клуб в Скопие

2013.07.04 Един коментар
Spread the love

Българският културен клуб в Скопие излезе с апел към всички българи, които не са забравили своя корен и нерадостната съдба на някои сънародници зад граница, и които милеят за миналото и бъдещето на България. Съдържанието на апела може да се прочете по-долу.

————————————————————

.

А П Е Л

КЪМ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ СВОЯ КОРЕН, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА МИНАЛОТО И БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, И СЪЧУВСТВАТ НА НЕРАДОСТНАТА СЪДБА НА НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ ЗАД ГРАНИЦА

.

Братя българи,

Ако желаете да подпомогнете организирането и провеждането на мероприятията, планирани от Организационния комитет и БККС, можете да го направите по следните два начина:

pam_kniga_srebro_small

1. Да се свържете с представители на Организационния комитет и да заявите желание да закупите паметна книга, с която ние ще удостоверим вашата финансова подкрепа. Цените на паметните книги са, както следва: бронзова – 20 лв, сребърна – 50 лв, златна – 100 лв и платинена – 500 лв. Можете да се свържете с нас на имейл адрес [email protected] или на тел. 0886740165 – Михаил Развигоров.

2. Да изпратите парични средства по сметката на Българско сдружение на родовете от Македония, IBAN BG65STSA93000021064022 BIC STSABGSF, банка ДСК. Сметката за дарения е открита специално и единствено за нуждите на Организационния комитет. Молим като основание за превода да посочите “подпомагане на БМОРК 2013”.

Независимо дали имате възможност и желание да спомогнете финансово начинанията на Организационния комитет, ви приканваме най-учтиво да присъствате на честванията, които ще организираме. За нас ще бъде удоволствие да бъдем заедно на всички тях, да изпитаме емоцията от срещата с множество сънародници и съмишленици, и да отдадем почит на падналите в борбите за свобода и равноправие. Не на последно място, моралната подкрепа за българите зад граница е от съществена важност за поддържане и укрепване на техния несломим дух.

http://bmork.org/spomagane.html

 

Български Културен Клуб – Скопие

One Comment »

  • tchekov said:

    Дайте ми адреса на ваш представител у София. Сполайте. Божидар Чеков

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.