Home » Авторски страници, българи зад граница

Търси се Румен Тотев Стойков – български емигрант, изчезнал някъде по света

2013.06.07 Един коментар
Spread the love

Издирва се Румен Тотев Стойков / Missing Rumen Totev Stoykov

.

GetPicture-57999919Интерпол издирва изчезнал българин. Румен Тотев Стойков е на 30 години и според данните на Интерпол е в неизвестност от 4 март тази година.

Роднините му в България са силно притеснени, защото нямат никаква вест от него в последните месеци, а допреди това са се чували често.

Стойков е родом от Казанлък. Според неговите роднини последният чу адрес, който им е бил известен, е в Лондон.

Ако се съди по това, който Румен Стойков е написал в профила си във Фейсбук като последен работодател, този работодател е свързан с Aikido Word Alliance, Chicago, USA, а за местоположение на фирмата е посочен адрес в гр. Доха, Катар. Възможно е изчезналият мъж да е заминал за Катар. 

(https://www.facebook.com/pages/Aikido-QatarMusashi/127936527271133?sk=info)

Съобщение-апел от майката на изчезналия Румен Стойков – Стоянка Стойкова се разпространява в социалната мрежа:

“ПИША ВИ С МОЛБА ЗА ПОМОЩ ОТНОСНО ИЗДИРВАНЕТО НА СИНА МИ, КОЙТО ОТ ТРИ МЕСЕЦА Е В НЕИЗВЕСТНОСТ. ДО 4 МАРТ ИМАХМЕ ПОСТОЯНЕН КОНТАКТ С НЕГО (ПОНЕ ДВА ПЪТИ В СЕДМИЦАТА). ДО МАЙ 2012 Г. Е ЖИВЯЛ НА KING’S CROSS ЛОНДОН. В ТОЗИ РАЙОН Е РАБОТИЛ, ХОДИЛ Е В БИБЛИОТЕКАТА – CAMDEN TOWN HALL 8ARGYLE STREET ДА ПОЛЗВА ИНТЕРНЕТ. АЗ БЯХ ТАМ В НАЧАЛОТО НА МАЙ 2013 И ПО СНИМКАТА ГО РАЗПОЗНАХА, НО ВЕЧЕ ЕДНА ГОДИНА, ОТ МАЙ 2012 НЕ ЗНАЕМ ДРУГ АДРЕС, НА КОЙТО ЖИВЕЕ. ПОДАЛИ СМЕ МОЛБА ЗА ИЗДИРВАНЕ КЪМ ИНТЕРПОЛ И АНГЛИЙСКАТА ПОЛИЦИЯ, НО ДОСЕГА НЯМА РЕЗУЛТАТ. ИМА ОБЯВА ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ БУДИЛНИК И BG BEN С НЕГОВА СНИМКА. МОЛЯ ВИ, АКО НЯКОЙ ГО ВИДИ ИЛИ ЧУЕ НЕЩО, ИЛИ СЕ СЕЩА НЕЩО ДРУГО, НЕКА ПИШЕ. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

СТОЯНКА СТОЙКОВА”

.

Апел за помощ е написала и сестрата на младия мъж Petia Toteva :

“РУМЕН ТОТЕВ СТОЙКОВ – 30 Г. ВИСОК – 185 СМ, 70КГ, ТЪМНОКАФЕВИ ОЧИ, ТЪМНОКЕСТЕНЯВА КОСА И ИМА БЕЛЕГ ОТ ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ НА ХОДИЛОТО НА ДЕСНИЯ КРАК – ОТ КАЗАНЛЪК, РАБОТЕЩ В ЛОНДОН ОТ 10.2011 Г. ДО 04.03.2013 ИМАХМЕ ПОСТОЯНЕН КОНТАКТ. В НЕИЗВЕСТНОСТ Е ОТ МАРТ 2013. АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЕЩО ЗА БРАТ МИ, НЕКА МИ ПИШЕ. МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ НИ!!!”

В социалната мрежа е създадена и група, наречена “Издирва се Румен Тотев Стойков/ Missing Rumen Totev Stoykov”. В тази група всеки, който смята, че би могъл да помогне с някаква информация по случая, може да я сподели.

 

Еврочикаго

One Comment »

  • Mariana said:

    Коментар на Petia Toteva във Фейсбук:

    “ДО ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ КОИТО ЖИВЕЯТ В ЛОНДОН! ИМАМ ОГРОМНА МОЛБА КЪМ ВАС!ОТ 02.2011Г БРАТ МИ Е РАБОТИЛ НА СТРОЕЖ СРЕЩУ ЗАВЕДЕНИЕТО- MC GLYNN’S В КВАРТАЛ KINGS CROSS КАЗВАШЕ,ЧЕ Е РАБОТИЛ ТАМ С ДРУГИ БЪЛГАРИ И ЧУЖДЕНЦИ,МОЛЯ НЯКОЙ АКО Е РАБОТИЛ ЗАЕДНО С НЕГО ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИЯ!КАЗВАШЕ СЪЩО ,ЧЕ ОТ 10.2011Г ЖИВЕЕ В ОБЩЕЖИТИЕ С МНОГО ЧУЖДЕНЦИ В СЪЩИЯТ КВАРТАЛ,АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ЗА ТАКОВА ОБЩЕЖИТИЕ НЕКА ДА КАЖЕ!!!”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.