Home » Авторски страници, политика

Защо ГЕРБ – т.е. ЦЦ и ББ – не отвръщат на удара?

2013.05.08 4 коментара
Spread the love

Напоследък широка популярност придоби нещо като движение, макар че звучи доста статично:

Висящ/о/а/и“ (първоначално беше „кафе“, после „кюфте“ , след това „яйца“, дори „кренвирш“, жадуваната от милиони българи „супа“, непостижимата мечта на средния ни пенсионер – „кофичка кисело мляко“, даже и основната за нашенеца храна –„хляб“) дойд/е/оха като спасителна идея в тежък момент за България – в разгара на тоталния ГЕНОЦИД спрямо българското население. Народът я прие с отворени обятия – все пак не всички в „тази страна“ са с прегоряла съвест.

Оказа се, че „висенето“ няма как да подмине и поредната предизборна кампания. Сред множеството въпросителни със страшна сила виси един – неизвестно защо – премълчаван от всички политически партии въпрос:

Защо ГЕРБ – т.е. Цветан Цветанов и Бойко Борисов – не отвръщат на компроматната помия, с която ги заливат ежеминутно практически всички политически партии чрез СМИ (средствата за масова информация), МВР и прокуратурата?

За изкушения български избирател настоящата предизборна кампания е достигнала върха на вседозволеността в охулване, омаскаряване, орезиляване на една от политическите сили, управлявала доскоро страната (страната – не държавата – такава няма отдавна). Странно – всички са против ГЕРБ, ЦЦ и ББ, а последните и дума не обелват срещу своите хулители… Какво би могло да означава подобно поведение?

Християнско смиреномъдрие? След маскарада 10.11.1989 г. няма политическа партия, която да не се кръсти в Храма и да не декларира религиозна принадлежност. Помним как целокупното Политбюро на ЦК на БКП се юрна в „Св. Ал. Невски“ да пали свещи, да целува кръста и лявата ръка на патриарха. Примерът беше последван от всички нововъзникнали клонинги на Столетницата. И ГЕРБ не беше изключение от правилото – ББ често се позоваваше на Началника като на най-висшия авторитет, Комуто служи като премиер на България.

Политическа чистоплътност? Едва ли един бивш министър на вътрешните работи ЦЦ не разполага с купища страхотни компромати, злепоставящи клеветниците на ГЕРБ. Десетките хиляди СРС (специални разузнавателни средства) няма как да не са документирали афери и на обвинителите, сипещи отвратителна помия върху набедената от тях жертва. Ако това е отговорът на „висящия“ въпрос, то би следвало да обявим ГЕРБ и нейните двама лидери за най-етичните политици не само в българската, но и в цялата световна история.

Нареждане „Отгоре“? В предаването на телевизия БиТиВи „Тази сутрин“ (08 април 2013 г.) беше лансирана идеята, че изборите би спечелила, и то със съкрушително мнозинство, онази политическа партия, която би имала смелостта и достойнството да посочи кой стои зад мафиотските групировки, управляващи, ограбващи и опустошаващи България. Водещите резюмираха, че такава политическа сила сред борещите се за властта партии няма да се намери – страхът пред Господарите сковава езиците и на най-гласовитите сред мераклиите да се изкачат по приказната стълба.

Все пак, също като физическото пространство, и политическото такова не търпи вакуум. Намери се един корав българин, който в прав текст посочва авторите и режисьорите на спектакъла. Ако сте любопитни да узнаете „кой (според него – б.а.) ни в тази робска люлка люлее“, можете да го сторите на http://iankov.blogspot.com/2013/05/564.html

В частност, Политзатворник №1 на комунизма в България уточнява (в резюме) адреса на драматурга, режисьора и кукловода:

„Така, в контекста на по-горе пределно ясно формулираното мое
КОНКРЕТНО ИСКАНЕ
ЗА ТОТАЛЕН ПРОКУРОРСКИ НАДЗОР ВЪРХУ ДЕЙНОСТТА НА ОФИЦИАЛНИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ И
НА ОФИЦИАЛНИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ЛИЦА
тук приложено Ви предоставям
178 (сто седемдесет и осем) страници документация…
ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТНОСНО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕЛЕГИТИМНА И ЮРИДИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ… става дума за престъпна дейност, извършвана от българския клан на съветската и постсъветската така наречена „секта на зелените чорапи“…“

Желаещите да дадат гласа си на последните за поредните 69 години ИЗБОРИ БЕЗ ИЗБОР могат да предпочетат Вариант 1 или Вариант 2.

Тези, които ще се въздържат от подкрепа на ГЕНОЦИДНОТО СТАТУКВО, могат да се запознаят подробно с депозираното в Главна прокуратура на Република България становище на юриста Янко Н. Янков-Вельовски.

.

Николай  Гусев

4 коментара »

 • мимо said:

  Браво на проф.Янков,само така,голям поборник,заслужава всенародна подкрепа,но…овчи народ,по вид и по вътрешност!!!

 • elena said:

  Според мен ,професор Янко Янков одавна трябваше да бъде назначен на работа в пронуратурата. Дано новия прокурор го назначи има какво да ни каже…..

 • Петър Пенчев said:

  Защото ги е страх от Янко Янков … затова не го направиха Главен прокурор още при СДС-управлението на Филип Димитров, та и до днес от всички управлявали марионетки на Номенклатурата пребоядисана от кърваво-червено във всякакви цветове.

 • Иван Филипов said:

  Едва ли има нормално мислещ човек,който да не е разбрал “кой ни в таз люлка залюля”.Знаят го дори и бетонните болшевишки глави но не смеят да го признаят.Трудно ще се отървем от болшевиките,но има надежда-ако живееш в страх не може да се надяваш на дълъг живот.
  От Вашата трибуна отправям моят
  З О В

  Потомци болшевишки,
  деца на Сатаната,
  които убихте
  мечтата крилата
  на Немеца с брадата,
  вземете си багажа
  и напуснете страната!
  Идете там където
  предадохте
  на НАРОДА ни Благата!

  БЪЛГАРИЯ е МАЙКА СВЯТА
  само за хора честни и добри,
  обичащи земята
  Потомци верни на Кубрата!
  Иван Филипов

  Д О К О Г А
  Управници жалки,отломки нищожни
  от Храбър Народ Мъченик,
  отроци от майка-невеста безбожна
  и от баща-пиян болшевик.
  Кажи ми Приятелю,Ти ми кажи!
  Как след такова любовно сношение
  можеш да чакаш добро поколение?!
  Как този малък на вид ембрион,
  с мозък развил се сред самогон,
  след време ще мисли,твори и прилага
  закон след закон?!
  Как този с ген повреден
  алкохолик-болшевик
  ще работи и ум ще раздава,
  и Ти ще се чувстваш щастлив и велик?!
  До кога ще търпиме
  БРАТЯ , СЕСТРИ ?!
  Вие които сте
  Честни,Работни,Добри
  над нази да властват
  тези отроци-
  деца на Сатаната
  и пълни с пороци?!
  Предали Народа!
  Окрали Благата!
  Готови
  и името даже сменят
  на МАЙКАТА СВЯТА!
  Д О К О Г А ?!
  Иван Филипов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.