Home » българи зад граница, Избрано

Парламентарни избори ‘2013: Най-близката до вас избирателна секция

2013.05.10 Няма коментари
Spread the love

Untitled99

 

МВнР представя интерактивна карта, която ще ви помогне по-лесно и бързо да намерите секциите, където може да гласувате на парламентарните избори на 12 май 2013 г. Картата предоставя възможност да откриете най-близко разположените до вас избирателни секции, защото търсенето се осъществява по адрес и засича автоматично местоположението на потребителя.

Картата е разработена от г-н Боян Юруков, българин, блогър (http://yurukov.net/), живеещ в Германия. Проектът, който ни беше любезно предоставен, е под Creative Commons Attribution лиценз.

След успешната ни съвместна работа по време на провелия се през януари 2013 г. референдум, това е втората инициатива на МВнР и българин зад граница за реализирането на общата ни цел – да улесним гражданите, живеещи в чужбина, да намерят най-близката до тях избирателна секция и да участват пълноценно в изборния процес.

Намерете интерактивната карта  ТУК.

.

Източник:  mfa.bg

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.