Home » Авторски страници

„Свобода“ на словото по български…

2013.03.09 3 коментари
Spread the love

За втори път в рамките на една седмица трият акаунта на проф. Янко Н. Янков-Вельовски

Sorry, this page isn’t available
The link you followed may be broken, or the page may have been removed.

Проф. Янко Н. Янков-Вельовски

Не повярвах, когато ми казаха, че отново, само два дни след като проф. Янко Н. Янков-Вельовски си изработи нов акаунт във Фейсбук – предишния беше изтрит няколко дена преди това – и този втори акаунт е изтрит от неизвестни лица по неизвестни съображения.

Всъщност, и лицата, и съображенията са известни – това са онези български и чужди среди, които се боят от ИСТИНАТА за България и света, живяна и проповядвана от професора. Янко Н. Янков-Вельовски е българинът, пръв осмелил се да застане срещу ГЕНОЦИДА над българското население през последните 23 години. Той е опасен за плутократите (кой знае защо гальовно назовавани олигарси) у нас и в чужбина поради изключителния интелектуален потенциал на неговото перо.

На незапознатите ще напомним, че той е онзи българин, когото „Амнести интернешънъл“ провъзгласи за Политзатворник №1 на комунизма в България.

Той е единственият депутат във Великото Народно събрание, отказал не само да подпише нелегитимната „Конституция на Република България“, но и по-късно не приел да бъде обвързан по какъвто и да е начин със същия нищожен текст.

Призоваваме всеки, който има съвест, да протестира срещу посегателството върху свободата на словото – свобода, прокламирана и утвърдена от международни договори, по които България е страна и с разпоредбите на които държавата ни е длъжна да се съобразява.

Разбира се, последното е валидно само в случай, че държавата ни не е Мафия.

 

Николай Гусев

3 Comments »

  • Станка said:

    Господа плутократи- Олигарси ! Защо постоянно триете ауканда на народният трибун Янко Янков?! Защо не давате Свобода на Словото в България ? Свобода, прокламирана и утвърдена от международни договори, по които България е страна и с разпоредбите на които държавата ни е длъжна да се съобразява. Вие сте като плесен Върху снагата на България и не и давате да диша, а това е жизненоважно! ПРОТЕСТИРАМ !!!

  • Петър Пенчев said:

    Истина е, че акунта на Янко тази вечер видях, че е трит. Тъкмо онзи ден му бях предложил 10-ина мои приятели във ФБ и за два дена получавах съобщенията за потвърждаване от тях, т.е. те бяха станали приятели и с Янко. Тази вечер повторно потвърдих моето приятелство с моя много отдавнашен приятел(мой учител по морзова азбука в ученическите ни години в монтанската гимназия 🙂 ).

  • Mimo Georgiev said:

    ПРИВЕТ ОТ БГ ДО ЧИКАГО И ОТЛИЧНИЯ ЕКИП ВАШ!! ТОВА Е САМАТА ИСТИНА! ЗА ВТОРИ ПЪТ Е НЕДОСТЪПЕН,НЯМА ТАКЪВ ПРОФИЛ(ИЗТРИТ,БЛОКИРАН ИЛИ ХИБЕРНИРАН,ВСЕ ТАЯ!) НА ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН ПРОФ. ЯНКОВ!!! ГНУСНИ ВРЕМЕНА..ГНУСНИТЕ ХОРА,МАФИЯТА Е НА МОДА И НА БЕЛИЯ КОН..ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!! И НИКОГА НЕ Е БИЛО ДРУГА,ТОВА СИ Е ВСЕ СЪЩАТА МАФИОТСКА БЪЛГАРИЯ!!! А НА ВАС- ДЕРЗАЙТЕ И УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.