Home » Авторски страници

Методично унищожават свободата на словото в България

2013.03.11 Един коментар
Spread the love

Проф. Янко Н. Янков-Вельовски

Вече за четвърти път трият акаунта на проф.Янко Н. Янков-Вельовски в рамките на един месец, а за последните два дни – два пъти. Хора, разберете, че свободата на словото ви е застрашена.

Третия път акаунтът е бил изтрит само два часа след създаването му, а четвъртият е бил атакуван и изтрит след шестнадесет часа.
Без никакви обяснения.

Нека всеки, който е технологично грамотен, да обясни как да спрем това посегателство над правата ни.

Ето какво написа по този повод проф.Янко Николов Янков-Вельовски:

Уважаеми Приятели,
Както вече ви е известно това е четвъртият ми фейсбук-профил в рамките на един месец, като първите три бяха взривявани само през тази седмица.

И трите хакерски атаки, естествено, са дело на специалистите от престъпните български специални служби.

Моля да ме извините за тези няколко прекъсвания на нашите прекрасни взаимоотношения и ви уверявам, че това е вече неколкохилядното ми лично основание да продължа юридическата си „битка“ с престъпниците от български специални служби и техните господари от българския клан на руската и световната Мафия и да се опитам да направя така, че те да получат онова, което им се полага съгласно принципите и нормите на Международното, Европейското и Българското Право и
съгласно универсалния човешки Морал.

Същевременно професорът е бил предупреден, че срещу него и семейството му се готвят покушения, за да го заставят да замълчи за престъпленията на Мафията, която вече над 23 години мародерствува в управлението на страната.

Ако продължавате да мълчите и да си мислите, че това не се отнася до вас, грешите. Първо удрят лидерите, онези, които мислят доброто на мнозинството. После идва ред и на мнозинството. Останало без естествените си защитници, то е обречено.

Не го ли разбрахте – все пак изминаха почти 70 години от преврата на 9.9.1944? Няма спасение поединично – това е заблуда, която жестоко се заплаща.

Ако днес не подавате ръка на личности като проф.Янков-Вельовски, утре няма да има кой да ви защити.

Отзовете се – ако сте човеци, а не нещо друго!

 

Николай Гусев

Sorry, this page isn’t available
The link you followed may be broken, or the page may have been removed.Вече за четвърти път в рамките на една седмица трият акаунта на проф. Янко Н. Янков-Вельовски.

One Comment »

  • Красимира Кузманова said:

    С удоволствие чета материалите, публикувани от проф. Янко Н.Янков – Вельовски и не смятам, че акаунтите му трябва да бъдат изтривани.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.