Home » българи зад граница, Е-Списание

Информация във връзка с петицията „Българи в чужбина против ЗЗО”

2013.01.16 Няма коментари
Spread the love

По информация от президентската администрация, вицепрезидентът Маргарита Попова е осъществила работна среща с членове на кабинета във връзка с петицията „Българи в чужбина против ЗЗО”  и писмото на фондация „Приятели на Чикаго” до вицепрезидента по същия проблем.

Министърът на здравеопазването Десислава Атанасова е поела ангажимент в спешен срок на интернет сайта на здравното министерство да бъде позиционирана информация за българите в чужбина – в отговор на едно от исканията в петицията за организиране на информационна кампания по промените в Закона за здравното осигуряване. Министерството на труда и социалната политика също ще осигури на своя интернет сайт нарочно място за информация за сънародниците ни зад граница. Образователното министерство от доста време имало на своята страница такава директория.

 

Еврочикаго

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.