Home » Авторски страници

Издателство “Колибри” разпространява книги за българите в САЩ

2012.12.20 Няма коментари
Spread the love

Скъпи приятели,

„Колибри“ е първото българско издателство, което разпространява и доставя книги чрез Amazon за вас – сънародниците ни от САЩ.

Стремежът ни е да направим родната култура достъпна за всички българи, живеещи извън пределите на страната. Вярваме, че за тях е важно да се запознават със съвременната българска и световна литература на майчиния си език. Също така, нашите речници и помагала за изучаване на чужди езици могат да бъдат в услуга на всеки, които има интерес към чужд език, а множеството книги за най-малките ще помогнат на децата ни да запазят и развият усета към родния език.

Ние поддържаме богат каталог от автори, в който фигурират едни от най-достолепните имена в световната литература. Нашите издателски проекти включват изтъкнати съвременни творци от всички жанрове. Репутацията на „Колибри“ е резултат от целенасочен, многогодишен труд и професионализъм. Тя е и залог за пълноценно взаимодействие с всеки, който цени добрата литература.

Прилагам линк към всички книги и речници в Amazon: натисни тук

Официален сайт на ИК „Колибри“: http://www.colibri.bg

Facebook страница: http://www.facebook.com/ColibriBooks

 

Весели празници,

Жаклин Вагенщайн

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.