2024-04-25

2 thoughts on “Още за „алчните“ пенсионери

  1. „Да, има демографска криза, но дали пенсионерите са причина за това?“ – да ,защото избират каквото „Партията“ каже -„последователно прилаганата политика за ограбване, безпределната алчност“ – Елита и слугинажа (журналисти,медиини и всякаква друга измет).
    „дееспособното население в чужбина“ въобще пък му не пука за пенсионерите ,негови родители,че мрът в мизерия,маниполирани от същият този „Елит“ с „елитният“ слугинаж помиярски.Въобще кочиня,чумава кочиня на довършване,малко останало.Бг – ганьoвци пълна картинка от всички страни погледната (и отвън и от вътре).Но….

  2. Коментираха по телевизията, че след като увеличат пенсиите с процента инфлация /около 8%/ всеки пенсионер ще може да си купи килограм сирене и ботилка олио с увеличението. Забравят да включат в „кошницата“ на българските пенсионери увеличението на цената на тока, водата, горивата и всички хранителни продукти, но пенсионерите може и да не дочакат повишението напролет и икономиите ще са реални на Дянков, пък и пенсионерите не могат да си карат колите и да хапват качественна храна. Г-н министъра не живее в България, въпреки , че получава заплата в левове. Коментари, коментари и протести, кучетата си лаят и кервана си върви. Така е било, така е и така ще бъде …. уви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *