Home » Авторски страници

“Обединени идеи за България” организира конференция в СУ

2012.09.02 Няма коментари
Spread the love

НПО “Обединени идеи за България”

Неправителствена организация и мрежа от българи в над 10 държави, която насърчава социалната ангажираност и реализира граждански проекти.

Мисия

Организацията цели преди всичко да събуди инициативността у младите българи, от които зависи не само бъдещето, но и настоящето. Тя не цели да бъде симулация на политически процеси.

Обща информация

Основният актуален проект нa “Обединени идеи за България” е конференция, която ще бъде проведена през септември 2012 г. Над 150 българи, следващи в страната и чужбина, ще заседават в залите на български университет, търсейки практични решения за актуалните политически и икономически проблеми на държавата. Още по време на конференцията всяка комисия ще изготви план за конкретен граждански проект в сферите на културата, икономиката, образованието, науката и екологията. В следващите месеци участниците ще реализират с обединените си усилия избраните каузи.

02.09 – неделя – 12 ч. – пресконференция в БТА

03.09 – понеделник – 17 ч. – откриване на “Идеите – това сме ние” в Аулата на СУ

 

“Обединени идеи за България”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.