Home » Е-Списание

Акция “Проституки в защита на журналистите-проститутки”

2012.03.26 Няма коментари
Spread the love

Активисти от “партията на любовта” се съблякоха голи в защита на «журналистите-проститутки»

В зданието на ГУМ в гр. Москва вчера се проведе акция на движението «Партия на любовта”. Както бе съобщено пред медиите от ръководителя на партията Александър Донски, с акцията “Проституки в защита на журналистите-проститутки” участниците са се опитали да защитят най-беззащитните продажни журналисти. Преди това, за да определят кои са те, от партията провели допитвания в социалните мрежи – в Twitter, Facebook и други сайтове. Резултатите от анкетите показали, че сред най-безащитните журналисти са Ксения Собчак, Владимир Соловьев и Тина Канделаки. «Смисълът на акцията е да привлечем вниманието на хората към това, че болшинството от журналистите в Русия имат нерадостната съдба на нелегални проститутки» — добавил Ал. Донски. В знак на подкрепа портретите на най-беззащитните  са били поставени в рамки от стари икони в една от залите на музея ‘Точка -G”.

Снимки:  Агентство за гражданска журналистика «Ридус», Русия

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.