2024-04-14

6 thoughts on “Слави Бинев дублира абревиатурата ГОРД

 1. Из http://www.blitz.bg/news/article/130304

  Александър Маринов, зам.-председател на шуменските ГОРД-и и говорител на сдружението, не крие, че е членувал в младежката организация на ДПС в София и е бил председател на Академичното му дружество.

  „Сдружението ГОРД обединява хора от различни етноси и религии, на които им е писнало от цялата политическа система. Тази система е изпила всички жизнени сокове на обществото, не работи, а се явява форма за запазване властта на бандитските олигархични кръгове. Нуждаем се от нормализиране на средата в която живеем, среда на ментетата. Среда, отровена от агресията на неморалните, несвободни и лъжливи спасители. Действителност изградена от митове, милиционерска действителност!“, казва 26-годишният адвокат.

  „Вие как си представяте бивши СИК-аджии и ВИС-аджии, купили си духовни титли и депутатски места с милиони левове, да станат двигатели на промяната?, каза още младият човек.

  Целта на ГОРД е да обедини голяма част от гражданите и чрез граждански натиск да принуди правителството да се огъне и да предприеме мерки в лява насока. Идеята е след време ГОРД да се превърне в лявоцентристка партия.

 2. Не знам къде сте го прочела това…

  Не и в тази публикация, във всеки случай.

  „Това е опит да ни откраднат името, нямаме нищо общо с тях, досега не успяхме да внесем документите си в съда, заради блокираните от снеговете пътища”, заяви за Дартс нюз Сютлю. Заместник-председателят на сдружението, което обяви, че ще става партия – юристът Александър Маринов, пък е категоричен, че името вече е запазено в съда и няма да има проблем с регистрацията. От офиса на евродепутата също твърдят, че името им е запазено в съда.“

 3. offff

  Nauchete se da chete be ..
  Binev e registriral imeto v sada mnogo predi Kunevica i nego da prisvoi

 4. Slavi Binev ne vi pravi chest da vzimate abriviaturata na edna 6epa hora, tolkova li ste nekadyrni da si izmislite ne6to po-dobro.

  Me4o ti ot mnogo oralna lubov s Dogi ne6to ti se e razhlabilo 4eneto.

 5. Драги Мечо, както вече ви написах по друг повод (по повод на ваш коментар под друг текст), ако още веднъж напишете коментар с подчертано нецензурно и обидно съдържание, той ще бъде изкрит. Пиша това по повод на втория ви коментар под този текст, който беше точно с такова съдържание и затова се наложи да го изтрия.

 6. :)) Сание, сега чрез това сдружение ли ще переш пари и ще искаш да смучеш от евофондовете. Хайде спри се вече. Никой не те взема на сериозно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *