2024-04-19

7 thoughts on “Генералният консул С. Стоилов до българската общност в Чикаго

  1. Не знам дали разбирате, Ваня, че вашите инсинуации вече тотално ми дотегнаха.

    Никакви анонимници не съм подкрепяла – всеки, който е решил, с истинското си име, или с измислено, може да напише свои коментари под статиите в този форум. За тяхното съдържание не отговарят редакторите на форума. (Само ако коментарите са написани с отявлено циничен език; или са изпълнени с обиди на цели групи от хора по расов, етнически, верски и пр. признак; или ако съдържат линкове, водещи към порносайтове примерно, тези коментари се изтриват.) Трябва ли да ви обяснявам толкова елементарни неща?

    Не съм писала, също така: „Като не ви харесва, защо пишете тук“.
    Написах, че ако сайтът ви е скучен, не разбирам защо го посещавате. И даже ви предложих, ако искате, да напишете авторски текстове и да ги изпратите на редакционната поща.

    Дали въобще сте в състояние да напишете и един коментар, без некоретни опити за изкривяване на това, което е написал друг човек? Без почти невротичен стремеж да си намерите някой, който да ви е крив?

    Не ме интересува, впрочем, никак даже, с какво точно се занимавате.
    Ако страдате от липса на внимание, не си го изкарвате на напълно непознати вам хора, които нищо лошо не са ви направили.

    Но не са и длъжни да се занимават с вас.

    Намерете си някой приятел или психоаналитик.

  2. Здравей Ваня,
    Аз съм ерген.
    Моля те кажи няколко думи за себе си.
    Въпрос:
    Има ли Ви биографията във Връзки > Представяме Ви и т. н.
    които се намират в дясно на тази страница.
    И не забравяй – аз съм Ерген.
    Ерген

  3. Драга ми Ваня,

    Не изкривявайте думите ми.

    И не бъркайте постоянната наклонност към нападки с градивност.

    (Не знам, впрочем, какво ви пречи образованието ми.
    Не то ми е дало най-важното в тази професия.
    Не това, че съм завършила Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“ ми е дано най-важното. Не знам дали можете да го разберете.)

    Аз разбира се мога да приема това, че този сайт ви е скучен примерно и неинтересен. (Въпреки че не разбирам, след като е така, защо точно него посещавате.)

    Ако имате, впрочем, желание да напишете някакви авторски текстове, свързани с живота на българската общност в Чикаго или въобще с българската емиграция, напишете ги и ги пратете на редакционната поща. Ако текстовете ви се получат добре, нищо не пречи да намерят място в този сайт.

  4. Драга ми Ангелина,

    И без да има човек журналистическо образование (каквото имам, но не това е най-важното), би трябвало да прави някаква разлика между понятия като автор и редактор. Както и между съдържание на сайт, което не се прави от читателите разбира се, и съдържание на форум към сайт, което се прави най-вече от тях.

    Това едно.

    Второ, и може би в случая по-важно е, че изглежда на читатели като вас не може да се угоди.

    И да не се включи някой редактор на сайта (като мен) във връзка с коментари под някаква публикация – зле; и да се включи – пак зле.

    Изказвайте си каквито искате мнения и въпроси, но ако ви е крив светът и се чудите на кого да си го изкарате, едва ли който и да било форум на което и да било издание ще ви спаси настроението 🙂

    Не ми губете времето, впрочем,
    за глупави форумни полемики.

  5. ангелина said:

    „Очевидно че този сайт не върши работа, защото форумите му пустеят или след някой умен коментар на подлъгал се читател, се появява анонимен пенсиониран полицай в емиграция, който пита по навик за самоличност и партийна принадлежност.“

    Уважаема Ангелина,

    Ако този сайт не Ви върши работа или ви се вижда пуст, координатите на генералния консул на Р. България в Чикаго са много лесни за намиране. (Те са изписани включително и под това съобщение, под тази публикация).

    Колкото до форума на сайта, впрочем – той е такъв, какъвто го направите най-вече вие, самите читатели.

  6. Ваня,
    Спокойно мила.
    Всяка позиция на мислещ българин е интересна.
    Но ти си неизвестна в Чикаго и затова вероятно някой пита за теб.
    Моля те, кажи няколко думи за себе си.
    Както се казва – благодаря.

  7. Неочаквано,
    Коя е Ваня Христова?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *