2024-04-26

12 thoughts on “„Диагноза с Георги Ифандиев“ вече е минало

  1. Как може да се разглежда сайта на Ифандиев http://diagnosa.net защото при стартирането му Internet Explorer БЛОКИРА?!

  2. Хиляди извинения, избързана реакция. Грешката беше в моя телевизор/компютър.

  3. Браво на вас, бивши сънародници!

    За друго не знам, но на цензура сте се научили. Вчера оставих един коментар, днес този коментар го няма. Никакво обяснение, нито в сайта ви, нито в пощата ми.
    Това посещение в този сайт е последно за мене. Забавлявайте се между вас!

  4. Призовавам всички за БОЙКОТ на ЕВРОКОМ телевизия. За 5000 лв ще си продадът душата на дявола. Нека това им е за урок.

  5. Панче,

    това, което съм написал по-горе на колегата Богдан, важи и за теб. Но не ми иска да влизам в някаква дискусия с теб, щом пишеш от една страна за „избори, истинско дясно“ и после пишеш за някакъв „оптимизъм“ , явно си наивен и вярваш в някакви избори. Ако изборите можеха да променят, щяха да ги забранят. Купи си книгата на Грег Паласт, американски разследващ журналист и дано да ти се изяснят нещата. Предполагам за теб всичко, което не споменато във вестниците е „конспиративна теория“. Пиши на друга тема, примерно за някой спорт, може в тази област да имаш повече познания. Успех.

  6. Съгласен съм с Богдан, че Ифандиев с „острия=краен“ тон предизвика този кактаклизъм. Но от друга страна бълг. народ очаква не само критика до дупка, а алтернатива и едно по-добро бъдеще, което би могло да се намери с друг тон и мислене. С подготовка за другите избори на едно истинско дясно, а не Бойковото фалшиво, което да даде оптимизъм на българския народ и вяра, че може да се сложи край на тоя преход.

  7. Въпросът не е само в това какво казваш, а и как го казваш.
    Защото има такъв, да го наречем психологически феномен, че докато човек се бори срещу определени неща, методи, стилове, начини на мислене и пр, може да придобие – дори само с езика, с който се бори с тях – част от някакви подобни нагласи, стилове, начини на мислене.

    Борейки се в всички сили срещу, огледално да отрази в себе си и чрез себе си част от тях.

  8. Богдане,

    явно не си гледал предаването и затова не са ти ясни нещата. Просто не знам откъде да започна. Хилъри Клинтън /Килъри/ има достатъчно грехове спрямо човечеството и Ифандиев го е доказал категорично с факти и аргументи. Не съм съгласен, че не са канени адвокати на гости. Сети се Янко Янков. Не мисля, че си прав в нападките си спрямо Георги Жеков. Аз съм му гледал всичките предавания и той говори само истини. Не трябва да се пропусне и факта, че винаги цитира източниците си. Вероятно такива като теб твърдят, че „Диагноза“ е „остро предаване“ , аз ще те допълня, че понеже всички останали предавания са „тъпи“ , хората искат да гледат и едно „ОСТРО“. Според мен „Диагноза“ бе /дано скоро отново да стане/ трибуна на истинският елит, на мислещите и интелигентни хора. Благодарение на Ифандиев, може да научи човек истината не само за България, но и за ситуацията в световен мащаб.

  9. Въпреки отявления антикомунизъм на Ифандиев, Диагноза беше предаване в тоталитарен стил. Антикомунизмът беше превърнат в неосъзната тоталитарна идеология, според която черно-белият свят е разделен на комунисти и антикомунисти. Даже Хилари Клинтон беше класирана като „другарка от Социалистичеките Съединени Щати“, а Обама като част от „тайната световна алчна червена мафия“. Водещият не беше журналист, а съдия, който по комунистически беше напълно сигурен в себе си и се хвалеше постоянно че е стигнал до „истината“. Гостите му бяха само прокурори, както например антикомуниста без морал нито етика Георги Жеков. Но адвокати не му се случваше да покани – никога.

    Както журналистите, явни или неосъзнати слуги на комунистическата партия едно време.

  10. Има го клипа в ютуб. Колкото и да им са неудобни истините на управляващите трябва да се конфронтират с тях и да не се мъчат да запушват устите на правозащитниците:

    http://www.youtube.com/watch?v=f9wkMzBD41Q

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *