4 коментара

 1. Пендо
  2018-12-04

  Верно, че сега има явно банани и маслини, но същите хора, които ги раздаваха скрито покрито на своите хора преди, сега пък дават достатъчно пари, пак на своите хора, за да ги имат както преди. “Се тая и се тия” както казва Пендо.

  Отговор

 2. Пендо
  2018-07-23

  Тази истина беше известна на всеки българин. Но трябваше близо 30 години и цяло ново поколение, за да може да се каже. Ако това не беше верно, истината отдавна щеше да цъфне. Но как да цъфне, когато всичко нямаше в България, и всичко имаше според благоволението на местния главатар. Всичко зависеше от него, даже маслините, бананите и бележките на децата. Да не говорим за по сериозни неща. И за комунистите. Как от около две хиляди, половината от които на съветски офицерски заплати, изведнаж се народиха около 200,000 “народни борци” обявени с два подписа истински или платени.. И как да не се народят, когато получаваха с пари или без пари, това което никога не можеха да придобият с обикновен труд или споосбности. И аванти по голями от тези на някогашните графове, принцове, или велможи.

  Отговор

  • Станимир
   2018-11-27

   Е сега има и банани и маслини.хапвай да ти е сладко

   Отговор

 3. БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР
  2018-07-22

  За КОМУНИСТИТЕ от БКП / БСП и тяхното котило – само поголовно изтребление – до 9-то Червено коляно …… !!! БЕЗ МИЛОСТ ……!!!

  “ОКО ЗА ОКО – ЗЪБ ЗА ЗЪБ ! “

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
mobile desktop