2022-12-02

5 thoughts on “Над 300 000 са жертвите на комунизма в България

  1. За съжаление има само общи приказки за убитите от комунистите хора. Няма научно изследване по въпроса, а само раздувки, като всеки нов комунистомразец с лека ръка си добавя по няколко 10-ки хиляди…

  2. Верно, че сега има явно банани и маслини, но същите хора, които ги раздаваха скрито покрито на своите хора преди, сега пък дават достатъчно пари, пак на своите хора, за да ги имат както преди. „Се тая и се тия“ както казва Пендо.

  3. Е сега има и банани и маслини.хапвай да ти е сладко

  4. Тази истина беше известна на всеки българин. Но трябваше близо 30 години и цяло ново поколение, за да може да се каже. Ако това не беше верно, истината отдавна щеше да цъфне. Но как да цъфне, когато всичко нямаше в България, и всичко имаше според благоволението на местния главатар. Всичко зависеше от него, даже маслините, бананите и бележките на децата. Да не говорим за по сериозни неща. И за комунистите. Как от около две хиляди, половината от които на съветски офицерски заплати, изведнаж се народиха около 200,000 „народни борци“ обявени с два подписа истински или платени.. И как да не се народят, когато получаваха с пари или без пари, това което никога не можеха да придобият с обикновен труд или споосбности. И аванти по голями от тези на някогашните графове, принцове, или велможи.

  5. За КОМУНИСТИТЕ от БКП / БСП и тяхното котило – само поголовно изтребление – до 9-то Червено коляно …… !!! БЕЗ МИЛОСТ ……!!!

    „ОКО ЗА ОКО – ЗЪБ ЗА ЗЪБ ! „

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *