Home » Избрано

Българи във Франция организират протест срещу добива на шистов газ

2012.01.15 Няма коментари
Spread the love

Автор:  Христо Ватев

 

Приятели, събираме се на протест срещу добива на шистов газ в България. Протестът ще го направим съвместно с колектива от Франция.
http://www.stopaugazdeschiste07.org/spip.php?article215

Приятели, трябва да подкрепим България.На протеста на 17 януари ще имаме възможност да се съберем и да се създаде инициативната група в Париж, както има във всички по-големи градове в България. Ще си направим снимки и ще ги изпратим в България, нека знаят, че и тук има българи, които се интересуват какво става в България и имат отношение. По този начин ще се види, че малко по малко и българите в чужбина се включват в протестите. Също и медиите ще го отразят.

Направих сайт, в който събрах документи и клипове по темата. Този сайт може да ни послужи и за бъдещата организация, която е възможно да се сформира при повече желаещи.
http://nonaugazdeschiste-bulgarie.org/index.php/en/

Моля всички, които искат да се борят Родината ни да не бъде отровена, да се включат в протеста. Сега е изключително важен момент за развоя на събитията. После може и да е късно.


ИзточникФейсбук група “Париж. Протест срещу добива на шистов газ” (http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/events/309075642468656/)


Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.